“Vroeger” had je alleen nog de Kinder-reepjes, met de lekkere witte vulling in melkchocola. Maar later kwamen ze met de Kinder Bueno, die ongekend populair bleek. In snoepautomaten, bij de kassa of gewoon in het schap; de reepjes gaan als een raket. En het lekkerste deel van de Bueno kun je ook gewoon uit een pot eten.

Kinder Bueno, altijd genieten

Wie van pure chocolade houdt, hoeft bij Kinder niet aan te komen kloppen. Alle chocolaatjes die ze bij het merk van Ferrero maken zijn zacht en met melkchocola, met een romige vulling. En die vulling van de Kinder Bueno is er echt eentje om je vingers bij af te likken. Die hazelnoot-roomsmaak in die zachte vorm is er eentje om nooit genoeg van te krijgen. En hier is ook slim op ingespeeld door merken die potten met alleen die vulling verkopen. Zo heb je altijd het beste van de Kinder Bueno, en dan gewoon op je boterham.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BLACK MILK (@blackmilkcereal)

Mövenpick Hazelnut Cream

Dat klinkt al als een echte pasta voor op brood. Vergeet chocopasta, pindakaas, speculoos en appelstroop: dit wil je op je brood smeren. Het is de hazelnootcrème zoals je hem vindt in de Kinder Bueno, maar dan in een pot. Het enige nadeel is wel dat hij niet in Nederland, maar in Duitsland te koop is. Bij de Duitse Aldi of Edeke kun je hem voor een eurootje of drie krijgen, dus neem maar een paar potten mee als je bij onze oosterburen bent. Of vraag iemand anders die in Duitsland is een potje of twee voor je mee te nemen.

Black Milk Hazelnut Cream

Dit smeersel is van de Britse winkel Black Milk, die gespecialiseerd zijn in de creaties met zulke romige spullen. Te zien aan hun Instagram-pagina houden ze van de Kinder Bueno en alle soorten crème en vulling die daarbij horen. Ze verkopen producten door heel Europa, en een potje van de Kinder Bueno vulling kost €8,95. Dat is een aardige prijs voor zo’n potje, maar dat is wel met meer lekkere dingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BLACK MILK (@blackmilkcereal)

Met deze Kinder Bueno pasta kun je natuurlijk heerlijke taarten en zoete dingen maken. Maar dat is uiteraard niet erg gezond. Liever iets maken wat beter voor je is? Dan hebben we wel een paar eiwitrijke recepten voor je klaar staan.