Als het aankomt op seks zijn wij mannen de beroerdste niet. Eigenlijk ieder standje is een genot, maar we hebben toch allemaal wel een paar standjes die we het liefst doen. Maar liefst 1200 lezers van Women’s Health werd gevraagd welk seks standje zij als het minst prettig ervaren. De resultaten zijn allesbehalve fijn om te horen, want je hebt ongetwijfeld heel wat van deze standjes in je repertoire.

1. Doggy style

Dit vinden vrouwen vaak simpelweg te pijnlijk. Daarnaast geeft en groot deel van de vrouwen aan dat doggy niet intiem genoeg is. Terwijl jij aan het genieten bent van je uitzicht, raakt zij steeds minder opgewonden van de muur voor haar.

2. Woman on top

Onzekerheid. Hoe mooi ook, vrouwen zijn nou eenmaal onzeker over hun lichaam. Zeker in het begin van jullie seksleven zal ze moeite hebben met bovenop zitten, hou hier dus rekening mee. Complimenteer haar en laat haar weten wat je allemaal zo mooi aan d’r vindt.

3. Reverse cowgirl

Allereerst wil ik je erop attenderen dat de reverse ook niets voor mannen is en wel hierom. Als je jouw penis te veel buigt, wordt het gevaarlijk, want dan zou die kunnen breken. Daarnaast wordt het op dat moment oncomfortabel voor haar en is de hoek ronduit onlogisch te noemen. Bovendien kan een vrouw onmogelijk klaarkomen bij dit standje.

4. Missionary

Ze wordt totaal niet opgewonden van dit standje. Dit komt doordat je alles behalve de juiste spots raakt. Daarnaast als je wat chubby bent, zal dit bij het missionary standje extra opvallen.

5. 69

Shit! Hoor ik je denken. Hoewel vrouwen altijd roepen dat zij twee dingen tegelijk kunnen, blijkt dat toch anders te zijn. De ondervraagde vrouwen geven namelijk aan het lastig te vinden om zowel tegelijkertijd te geven als te nemen. Omdat klaarkomen grotendeels een mentaal spel is, is het haast onmogelijk om tot een orgasme te komen voor jullie beiden.

Bron: Ask Men