Entertainment

Dit is de bloedmooie vrouw van kersverse Ajax-aanwinst Lucas Ocampos

lucas Ocampos vrouw majooh barbeito

Na een kleine transfersoap is de Argentijn Lucas Ocampos tóch in Amsterdam gearriveerd, met aan zijn zijde Majooh Barbeito, de bloedmooie vrouw van Lucas Ocampos.

Ajax haalt Lucas Ocampos tóch binnen na transfersoap

De deal leek afgelopen dinsdag in kannen en kruiken: Lucas Ocampos zou voor 20 miljoen euro verkassen van Sevilla naar Ajax. Alleen woensdagochtend werd bekend dat de raad van commissarissen (rvc) van Ajax weigerde om goedkeuring te verlenen. De al in Amsterdam aanwezige vloog daarop weer terug naar Spanje. Sevilla wilde wel water bij de wijn doen en gaf aan ook akkoord te willen gaan met een transfer van 15 miljoen euro, maar ook daar wilde de rvc geen groen licht op geven. De rvc zou alleen akkoord gaan met een huurovereenkomst, en die is uiteindelijk tot stand gekomen. Goed nieuws dus voor Ajax, Lucas Ocampos en zijn vrouw Majooh Barbeito.

View post on Instagram
 

Wie is Majooh Barbeito, de bloedmooie vrouw van Lucas Ocampos?

Tienvoudig Argentijns international Lucas Ocampos heeft de bloedmooie Majooh Barbeito als vrouw aan zijn zijde. Daarmee weet de voetballer niet alleen bij zijn vorige clubs River Plate, AS Monaco, Genoa, AC Milan, Sevilla en straks dus Ajax te scoren, maar ook buiten het veld. De twee hebben al jarenlang een relatie en zijn sinds 2017 in het huwelijksbootje gestapt. De 27-jarige Argentijnse schone is al vanaf kinds af aan betrokken bij de voetbalsport. Haar vader is als voetbalanalist niet weg te slaan van de Argentijnse televisie. Haar favoriete club? Boca Juniors uit Buenos Aires. En dat terwijl haar geliefde de jeugdopleiding doorliep van aartsrivaal River Plate.

Bekijk hieronder foto’s van Majooh Barbeito, de vrouw van Lucas Ocampos:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Hoewel er met de komst van Lucas Ocampos een mooie dame naar Amsterdam komt, gaat er met het vertrek van Antony ook een Braziliaanse schone uit het Amsterdamse straatbeeld verdwijnen: dit is de knappe vrouw van Antony.