Als we het gezegde moeten geloven staat achter elke succesvolle man een sterke vrouw. Nu willen we dat zeker niet ontkennen, maar in het geval van de vrouw van Kevin Magnussen is ze behalve een sterke persoonlijkheid, ook een bijzonder aantrekkelijke dame. Haar naam: Louise Gjørup. Deze dame is de rots in de branding voor de Formule 1-coureur. Dat ze het heel gezellig hebben blijkt wel uit haar Instagram-pagina.

De vrouw van Kevin Magnussen

Alhoewel Louise Gjørup niet alle details vrijgeeft weten we ondertussen wel het nodige over de grote liefde van Magnussen. Net als de coureur is zij in Denemarken geboren en vormen al zeker sinds 2017 een stel. In 2018 volgde een verloving en een jaar later waren ze getrouwd. Inmiddels zijn ze de trotse ouders van een prachtige dochter.

Onverwachte rentree

Kevin is eigenlijk de coureur van wie niemand had verwacht dat hij in 2022 nog een stoeltje zou bemachtigen. Nu is de Formule 1 al net zo onzeker als het Nederlandse weer en dus was het lot hem goed gezind. Na het wegvallen van de Rus Mazepin mocht Kevin K-Mag Magnussen weer komen opdraven en dat bleek geen slecht idee. Ondanks de korte voorbereidingstijd wist de Deen zijn bolide vakkundig naar een vijfde plaats te sturen en dus waren de eerste WK-punten binnen. Dat wil niet zeggen dat hij een serieuze kandidaat is voor de titel. Dat hoeft ook niet, met Louise Gjørup heeft hij de hoofdprijs immers al binnen.

Genieten van het leven met Louise Gjørup

Over de vrouw van Kevin Magnussen is helaas bitter weinig bekend, behalve de dingen die ze op social media prijs geeft. Zo weten we dat ze het niet erg vindt om wat van de wereld te zien, om lekker te eten en te drinken, kortom ze geniet van het leven. Het lijkt dus een hele normale vrouw die overigens wel van mooie kleren houdt. Wellicht begint haar garderobe wat te uitgebreid te worden. Ze heeft namelijk nog een andere Instagram -agina die ze voornamelijk gebruikt om haar ‘oude’ kleding te verkopen. Wil je jouw vriendin dus net zo goed gekleed door het leven laten gaan, check dan even wat ze van de hand doet.