Other

Braziliaanse voetballer ‘Hulk’ scoort nu bij het nichtje van zijn ex-vrouw

vrouw van Hulk

Het hebben van een relatie kan veel voldoening geven, maar er is geen garantie dat het geluk voor eeuwig voort zal duren. Dat blijkt ook uit de statistieken. Volgens het CBS duurt het Nederlandse huwelijk gemiddeld 14.9 jaar en eindigen veel huwelijken al na vijf tot tien jaar. Na de scheiding duurt het gemiddeld zo’n drie jaar voor men weer een vaste partner heeft. In het geval van de Braziliaanse voetbaler Givanildo Vieira de Souza, beter bekend als Hulk, geldt dat niet. Na amper een jaar te zijn gescheiden heeft hij het geluk weer gevonden en is er ook nog eens een kindje op komst.

Hulk is weer getrouwd en wordt vader

Zo gewoon als het verhaal van Hulk, de bijnaam van de Souza klinkt, zo bijzonder is het eigenlijk. Nu hebben voetballers over het algemeen niet te klagen over aandacht van vrouwen, maar Hulk heeft wel een heel bijzondere dame veroverd. Zijn vrouw is namelijk het nichtje van zijn ex-vrouw Iran Souza. Dat het behoorlijk goed klikt blijkt wel uit het feit dat Hulk voor de vierde keer in zijn leven vader gaat worden.

View post on Instagram
 

Atlético Mineiro

Mocht je Givanildo Vieira de Souza nog niet kennen: hij is de spits van het Braziliaanse Atlético Mineiro, de club met het vetste voetbalshirt van seizoen 2021-2022. Momenteel speelt hij de sterren van de hemel en is zijn club, mede door zijn inzet, doorgedrongen tot de halve finales van de Copa Libertadores, de Champions League van Zuid-Amerika. De spits was al eerder getrouwd, maar zag zijn huwelijk in 2019 stranden. Vervelend, maar hij vond een gewillig oor bij Camila Angelo, het nichtje van zijn eerste echtgenote. Dat klikte lekker en scoren was dus geen probleem.

Vierde kind op komst

De periode van het daten was blijkbaar erg kort en in 2020 werd het huwelijk tussen de twee aangekondigd. De gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op en de huwelijksnacht had duidelijke gevolgen. Camila Angelo, de nieuwe mevrouw de Souza, bleek al snel in verwachting te zijn. Met de komst van nummer vier kunnen zijn andere kinderen, Ian, Tiego en Alice, zich in ieder geval gaan verheugen op de komst van een broertje of zusje.

View post on Instagram
 

Eigen vermogen van 70 miljoen euro

Camila Angelo heeft in ieder geval dankzij haar huwelijk met Hulk de schaapjes op het droge. Hulk heeft dankzij zijn indrukwekkende voetbalcarrière geen financiële zorgen: zijn vermogen wordt geschat op zo’n 70 miljoen euro. Dat is overigens niet alleen te danken aan zijn uitzonderlijke kwaliteiten als voetballer, het komt vooral door de lucratieve contracten die hij heeft ondertekend. Zo tekende hij voor een recordbedrag toen hij voor SIPG in China ging spelen. Zijn transferwaarde was op dat moment 63 miljoen dollar en nog steeds is dat een absoluut record voor transfers in Azië.

View post on Instagram