Sommige avonturiers zijn al tevreden met een hangmat, anderen met een tent. Voor sommigen is het nooit genoeg, zij zouden het liefst een hangmat in hun tent willen. Of een tent om hun hangmat, net hoe je het bekijkt. Voor die mensen is er nu een heerlijke vrijstaande hangmat aangeboden op Kickstarter.

Kickstarter succes

Een vrijstaande hangmat waarin je lekker kan liggen met een tent om je heen die je tegen weer en wind beschermd. Dat is toch de ideale avonturiergadget, of niet? Veel mensen denken van wel, want zo’n product werd onlangs op kickstarter geplaatst, daar behaalde het grootse successen.

vrijstaande hangmat vrijstaande hangmat

Op het moment van schrijven staat het ding zo’n 22 dagen op de site. De makers met de ludieke naam ‘LIT outdoors’ zullen vast verbaasd zijn. Het doel om 5.000 dollar op te halen is nu bijna in tienvoud overschreden, de teller staat nu op 43.000 dollar. Misschien dat deel van het succes afstamt van de originele naam van het product. Wat krijg je als je een tent en een hammock (engels voor hangmat) met elkaar kruist? Geen hent, maar een Tammock, is waar de makers voor hebben gekozen. Wij vinden het creatief bedacht.

Vrijstaande hangmat

Je vraagt je vast af wat zo’n product nu moet kosten. Een dergelijke 299 dollar wordt van de consument gevraag. Als je die prijs omrekent komt je uit op 267 euro. Daar krijg je een hoop voor terug. Behalve het feit dat je een tent en hangmat ineen koopt, krijg je nog meer waar voor je geld.

vrijstaande hangmat vrijstaande hangmat

Zo is de tent aan twee kanten open te ritsen en komt de vrijstaande hangmat geleverd met zakken waar je je waardevolle spullen kunt bewaren. Met zijn tweeën genieten zal meestal geen probleem zijn, de hangmat kan een gewicht aan van 180 kilo. Als klap op de vuurpijl kun je de hangmat ook nog eens loskoppelen van de tent. Is je chillpartij voorbij? Dan kun je de Tammock handig opbergen in een meegeleverde tas.