Nog één keer gek doen voordat je het ja-woord zegt. Een vrijgezellenfeest is hét moment om nog iets te doen wat je anders nooit zou doen met je vrienden. Wij leveren jou wat inspiratie voor wat je kunt doen op volgorde van onschuldige activiteiten naar de foutste dingen om te doen. Als jij niet het budget hebt van Jon Olsson kun je misschien even hier naar kijken.

1. Onschuldig: Escape-room als vrijgezellenfeest

Je kunt met je vrienden een escape-room gaan doen en daarna gezellig met zijn allen eten en een biertje drinken. Het handige van escape-rooms is dat ze in elke stad wel te vinden zijn. Dus waar je ook woont, het is in ieder geval bereikbaar. Hierna kun je mooi met zijn allen uit eten of een café in duiken. Wel een beetje onschuldig, maar altijd een leuke activiteit. Zo weet je (bijna) zeker dat je de dag erna niet met de kater van je leven naar de paracetamol hoeft te grijpen.

2. Iets minder onschuldig: Offroad quad rijden en driften

Dit is wel een activiteit voor een vrijgezellenfeest waar de adrenaline bij komt kijken. Als je op auto- en motorengebied iets zoekt is dit een echte aanrader. Hier zijn meerdere opties mogelijk: je kunt op verschillende plekken in Nederland met een quad rijden, offroad rijden of een cursus driften doen. Voor alle fans van scheuren met auto’s is dit een mooi avontuur. Al helemaal wanneer je dit met je beste maten samen beleeft.

vrijgezellenfeest

3. Tikkeltje fout: rondleiding over de wallen

Er is een arrangement waarbij je eerst een tour over de wallen krijgt en de mooiste verhalen van deze beroemdste steegjes hoort. Daarna kun je kiezen tussen het opnemen van een eigen CD met smartlappen of een workshop pokeren, om vervolgens karaoke te zingen in een café. Klinkt als een goed recept voor een mooie avond met vrienden met een tikkeltje fout randje. Toch?

4. Fout: een reis naar Praag

Bij deze trip kun je zelf kiezen voor wat voor pakket je gaat. Van basis naar VIP Luxe, bij elk pakket krijg je andere onderdelen waar je gebruik van kunt maken. Hier kun je dus gaan voor een gezellige reis met een kroegentocht, of kiezen voor spannende activiteiten als een schietcursus of schieten met een tank. Daarbij is Praag een mooie stad met veel kroegen die goedkoop bier schenken. Als extra optie kun je dan een striptease bijboeken, om het een fout maar echt vrijgezellenfeest te maken. Staat het idee van Praag je wel aan, maar val je meer in de onschuldige categorieën als het gaat om je bachelor-plannen? Boek dan zelf je reis en bepaal waar je met je vrienden heen gaat. Aan activiteiten (en goedkope kroegen) geen gebrek in deze prachtige stad.

5. Heel fout: De politie striptease

Een van de meest gevraagde striptease acts is de politie striptease. Als jij jouw vriend die een toekomstige bruidegom is nog één keer een onvergetelijke avond wil bezorgen, kun je een striptease act bij het vrijgezellenfeest boeken. Het is een van de foutste activiteiten die je kan doen, maar daardoor niet minder populair. Verschillend in categorieën van zowel prijs als wat je krijgt, kun je hier veel mee en maak jij deze avond eentje om te onthouden, of heel snel te vergeten.