Het gaat Luuk de Jong voor de wind. Waar hij afgelopen transferperiode de overstap naar FC Barcelona maakte, scoort hij ook al jarenlang aan de lopende band in de liefde. De voormalige spits van PSV is al sinds 2016 samen met de prachtige Lizanne van Zutven. Wij stellen je maar wat graag voor aan de vriendin van Luuk de Jong.

De vriendin van Luuk de Jong

De kersverse spits van FC Barcelona kan zijn geluk niet op. Het kan niet anders dan lekker aanvoelen om bij één van de mooiste clubs van de wereld te voetballen en thuis één van ’s werelds mooiste vrouwen op de bank hebben te wachten. Vriend en vijand zijn het er namelijk over eens dat de vriendin van Luuk de Jong een oogstrelende verschijning is.

Lizanne van Zutven

Naast haar naam Lizanne van Zutven is er voor ons helaas vrij weinig bekend over de vriendin van Luuk de Jong. Deze sprankelende verschijning blijft omgeven door mysterie. Wel weten we dat het stel elkaar al enige tijd kennen. De vriendin van Luuk de Jong komt uit Eindhoven en is werkzaam als fysiotherapeut. Laat dat nou lekker uitkomen als Luuk de Jong na een zware wedstrijd of training behoefte heeft aan een massage. De twee kennen elkaar al vanuit het uitgaansleven, maar ‘pas’ in het jaar 2015 sloeg de vonk écht over.

Momenteel hebben de twee hun handen vol aan het kersverse gezinsleven. Eerder dit jaar maakten Luuk de Jong en zijn vriendin nog de geboorte van hun eerste zoon wereldkundig. De naam van de kleine? Cody. Cody de Jong.

Omgeven door mysterie

Buiten het feit dat er vrij weinig bekend is over de vriendin van Luuk de Jong, treedt ze ook op social media niet veel naar de voorgrond. Zo is haar Instagram-account helaas afgeschermd en gaan er dus weinig foto’s van haar in de rondte. Toch hebben wij een kleine selectie kunnen maken, zodat jij je ogen te goed kan doen aan de prachtige vriendin van Luuk de Jong.

Luuk de Jong is niet de enige Nederlandse voetballer die buiten het veld op fenomenale wijze heeft weten te scoren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vriendin van Donyell Malen?