Lange tijd moest Edson Alvarez het zonder haar doen in Nederland. Door bureaucratische EU-regels konden zijn vriendin en dochter bijna twee jaar lang niet naar Nederland. Daar kwam in januari dit jaar eindelijk een einde aan. Dat was niet alleen goed nieuws voor hem, maar ook voor de televisiekijker. Wie weet, wordt de vriendin van Edson Alvarez door de cameraman als toeschouwer in beeld gebracht en daar zal mening mannenhart toch wel van smelten. Genoeg reden om haar even aan je voor te stellen.

Edson Alvarez

De volledige naam van Edson Alvarez is een hele mond vol. Edson Omar Álvarez Velázquez, om precies te zijn. De Ajax-speler is geboren te Tlalnepantla de Baz op 24 oktober 1997. De Mexicaanse voetballer speelt doorgaans als verdediger of verdedigende middenvelder. In juli 2019 maakt hij de overstap naar Ajax en tekende hij een contract tot medio 2024. De Amsterdamse ploeg maakte ruim 15 miljoen euro over aan zijn vorige werkgever Club América. Álvarez debuteerde in 2017 in het Mexicaans voetbalelftal en heeft inmiddels 41 interlands op zijn naam staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edson Alvarez.🦁 (@edsonnalvarez)

De vriendin van Edson Alvarez

Lange tijd moest Edson Alvarez het dus doen zonder zijn prachtige vriendin. Sinds januari dit jaar straalt er weer plezier af van Edson Alvarez. Grote kans dat dat te maken heeft met de komst van de vriendin van Edson Alvarez en zijn dochtertje. Werp één blik op de Mexicaanse schone zelf en je begrijpt maar al te goed waarom. De naam van de vriendin van Edson Alvarez is ook bijna net zo mooi als de verschijning zelf: Sofia Toache.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofía Toache (@sofia.toache)

Sofia Toache

Veel weten we niet van de dame, maar als we haar social media pagina’s afspeuren, lijkt het er verdacht veel op dat Sofia Toache het beroep van model uitoefent. Het zal ook eens niet. De foto’s zijn op z’n zachts gezegd oogverblindend te noemen. Kijk je mee?

Edson Alvarez is niet de enige in de Ajax-selectie met een onwijs knappe vriendin. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vriendin van David Neres?