We weten allemaal dat Rico Verhoeven elke dag keihard werkt om het beste uit zichzelf te halen, op zowel mentaal als fysiek vlak. Dagenlang zit hij in de gym om in zijn beste fysieke staat aan een wedstrijd te starten. Zijn vriendin Naomy van Beem heeft een klein gedeelte van deze mentaliteit overgenomen en heeft blijkbaar, aan de foto’s te zien, ook erg hard aan haar lichaam gewerkt. Het resultaat van Naomy van Beem mag er zeker zijn.

Vriendin van Rico Verhoeven

Naomy van Beem is in het dagelijks leven personal trainer en probeert mensen gezond te laten leven. Ze is een echte zakenvrouw en probeert dit leven op een goede wijze te combineren met het leven van Rico en onder andere haar zoon. Een van haar bekendste ondernemingen is NVB Hustle Hard. Ook is ze via social media aan de weg aan het timmeren. Op het platform Instagram heeft Naomy van Beem al meer dan 118.000 volgers weten op te bouwen. Dit komt door haar interessante foto’s op het platform. Naomy deelt namelijk graag haar lichaam en daar houden mannen natuurlijk wel van.

Personal training van Naomy van Beem

Ze verdient haar geld met het geven van personal training. Haar doelgroep is erg breed: man, vrouw, dik en dun. Alles komt bij haar over de vloer. Zo ook bekende Nederlanders. Onder meer Jandino, Kim Feenstra, Boef en natuurlijk haar eigen vriend Rico Verhoeven volgen bij haar personal training om hun eigen fysieke doelen te halen. Aan de foto’s die Naomy van Beem deelt op Instagram is te zien dat ze zelf ook niet stil zit en waarschijnlijk regelmatig aan het squatten is.

Post van Naomy van Beem

Onlangs postte Naomy van Beem een prachtigee foto op haar Instagram. Op de foto is de prachtige dame te zien in een bikini op het balkon van een appartement. Haar killerbody is duidelijk zichtbaar en daarnaast zie je dat ze er afgetraind uitziet. Met de post probeert ze promotie te maken voor haar eigen personal training app. Je zou de post eens goed moeten bekijken!