Entertainment

Maak kennis met Eva Bruggenwirth, de bloedmooie vriendin van Nyck de Vries

Eva Bruggenwirth, vriendin van Nyck de Vries

Nyck de Vries krijgt de afgelopen tijd steeds meer aandacht van de Formule 1-liefhebbers. Niet alleen in Nederland, maar ook zeker in het buitenland. Dat is niet zonder reden. Nyck de Vries maakte onlangs als invaller zijn debuut in de Formule 1. Hij deed dit voor het raceteam Williams op de Grand Prix van Italië 2022. De Nederlandse racer eindigde op een negende plek, scoorde twee punten en werd uitgeroepen tot ‘Driver of the Day’. Niet alleen op het circuit is de Nederlander een winnaar, ook zeker daarbuiten. Nyck de Vries heeft namelijk een prachtige vriendin, genaamd Eva Bruggenwirth.

Nederlandse autocoureur Nyck de Vries

Op 6 februari in het jaar 1995 werd Nyck de Vries geboren in het Friese dorp Uitwellingerga. Hij bleek al snel veel interesse te hebben in de racesport en is al vanaf jonge leeftijd actief op het circuit. In 2008 maakte hij zijn debuut bij het karten voor een Italiaans team. In de karting wereld werd hij meerdere keren kampioen in de jeugd, onder andere won hij de KF3 (2008 en 2009), het Duitse jeugdklassement (2008 en 2009) en het Europees Kampioenschap KF3 (2009). Zijn goede prestaties beleven niet onopgemerkt. Het raceteam van McLaren bood hem een kans om deelnemer te worden van het talentenprogramma in 2010. Tot jaar 2019 was hij onderdeel van het Formule 1-team uit het Verenigd Koninkrijk. Via hier groeide hij door tot onder meer de Formule 2 en Formule E. Uiteindelijk kreeg hij de kans op reserve-coureur van Mercedes te worden in de Formule 1. Afgelopen weekend was het dan zover, hij mocht zijn debuut maken in de Formule 1. Niet voor Mercedes, maar als vervanger van Albon bij Williams. Hij wist twee punten te behalen, erg knap.  Na afloop werd hij geïnterviewd met de perschef van Williams Dominique Heyer aan zijn zijde. Natuurlijk kreeg hij de volle support van de knappe vriendin van Nyck de Vries; Eva Bruggenwirth.

View post on Instagram
 

Wie is Eva Bruggenwirth, de bloedmooie vriendin van Nyck de Vries?

Eva Bruggenwirth en Nyck de Vries zijn al een tijdje samen. De vriendin van de racecoureur is ondernemer en verkoopt met haar eigen bedrijfje gebreide kleding. Daarnaast verzorgt Eva Bruggenwirth de social media voor een groot bedrijf in sieraden. De vriendin van Nyck de Vries support haar vriend door dik en dun en vindt het wel leuk om mooie reizen te maken. Het is de moeite waard om eens een kijkje op haar Instagram-profiel te nemen!

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Eva Bruggenwirth, de vriendin van Nyck de Vries:

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram