Women

Foto’s: Deze knappe verschijning is de ‘vrouw achter’ Mathieu van der Poel

vriendin mathieu van der poel

De Tour de France is in volle gang Daarom richten wij dit keer onze ogen op de vriendin van Mathieu van der Poel. Hoe interessant hij zelf ook is, wij hebben meer oog voor haar...

Wie is de vriendin van Mathieu van der Poel?

Nu de Tour in volle gang is wordt het eens tijd om te bekijken wie er achter de wielrenners staan. In het geval van Mathieu van der Poel is dat Roxanne Bertels. Een prachtige blondine die ook nog eens een leuke baan heeft. Mathieu mag zichzelf dus gelukkig prijzen met een dame zoals zij. Deze 30-jarige dame woont in Antwerpen en heeft een baan waar menig man jaloers op zou zijn. Ze werkt namelijk voor Porsche. Wat ze precies doet weten we niet, maar we weten in ieder geval dat ze Mathieu daar heeft ontmoet en vaak plaats mag nemen in een dikke 911.

View post on Instagram
 

Naast haar werk is de vriendin van Mathieu van der Poel gewoon een erg goed uitziende dame. Wij zijn niet de enige die dat is opgevallen, want ze heeft nu ruim 46.000 volgers op haar Instagram-pagina waar je haar ook met enige regelmaat ‘influencer-achtige’ dingen ziet doen. Wij zetten haar leukste foto’s even op een rij, zodat je goed kennis kan maken met de vriendin van Mathieu van der Poel.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram