Waar Formule 1-auto’s met de hoogste snelheden door de bochten scheuren, laat de vriendin van Charles Leclerc zijn én ons hart misschien nog wel vele malen sneller kloppen. Deze prachtige dame is namelijk een absoluut lust voor het oog. Genoeg reden dus om haar even aan jou voor te stellen.

De bloedmooie Charles Leclerc

Deze Formule 1-coureur draait al weer een tijdje mee in het vak. Ferrari draait niet het beste seizoen, maar toch staat de pas 24-jarige Formule 1-coureur op plaats nummero 6 in de eindklassering. Ook buiten het asfalt weet meneer van wanten, want godsammekrake wat ziet de vriendin van Charles Leclerc er om op te eten uit, zo mooi. Wij zijn er vandaag dan ook niet op uit om de prestaties van Leclerc te bespreken en snijden een iéts belangrijker onderwerp aan: de vrouw aan zijn zijde.

De vriendin van Charles Leclerc

De coureur uit Monte Carlo heeft een relatie met niemand minder dan Charlotte Siné. De vriendin van Charles Leclerc is de dochter van Emmanuel Siné. Deze man is de algemeen directeur van Société des Bains de Mer, het meest invloedrijke bedrijf in de entertainmentsector van Monaco. Zelf is de brunette ook een behoorlijke creatieveling, zo studeerde ze recentelijk nog architectuur. Het paar staat regelmatig op elkaars Instagram-berichten en de eerste keer dat ze samen op sociale media verschenen was in februari 2020.

Buitengesloten

Een fun fact over het paar is misschien wel deze beroemde interactie. In mei 2020 werd de vriendin van Charles Leclerc buitengesloten van het appartement van het paar, terwijl Charles Leclerc zelf bezig was met een Twitch-stream en zijn telefoon niet opnam. Om binnengelaten te worden, werd Charlotte gedwongen zich te abonneren op het Twitch-kanaal van Charles om zijn aandacht te trekken. Dat zorgde voor enig schaamrood op de kaken, want de Ferrari-coureur kleurde bijna net zo rood als zijn auto.

 

 

Dat Formule 1-coureurs over een goede smaak hebben, bewees Lance Stroll eerder al. Dit Italiaanse model is de prachtige vriendin van F1-coureur Lance Stroll.