Entertainment

Vriendengroep slaat slag en koopt voor 6000 euro aan bier

vriendengroep slaat 6.000 euro aan bier in

Wat een stunt: een vriendengroep uit het kleine plaatsje Gramsbergen besloot maar liefst 6.000 euro aan bier in te slaan. Vervolgens laadden ze al deze kratten bier op een aanhanger van een trekker om al deze Marietjes Grolsch naar de plaats van bestemming te brengen.

Vanaf 1 juli 2021 geen stuntprijzen meer op alcohol

Vanaf 1 juli mogen supermarkten niet meer stunten met alcohol. Dit betekent dat er niet meer dan 25 procent korting mag worden gegeven op een alcoholisch product. Nu het nog wél kan besloot de vriendengroep dus maar even meer dan 6.000 euro aan bier in te slaan. Hiermee zitten ze de komende jaren, maanden of weken wel goed!

Vriendengroep slaat 6.000 euro aan bier in

De Plus Alfring uit Gramsbergen kwam nog één keer met een geniale actie: drie kratten bier voor slechts 25 euro. De vriendengroep hoefde niet lang na te denken en kocht om precies te zijn voor 6.003 euro en 29 cent aan bier uit de supermarkt. De trekker werd uit de schuur gehaald en volgeladen met volle kratten bier. Dat leverde geweldige beelden op.

View post on Instagram
 

“Doe maar zeven pallets”

“Over een paar weken wordt het bier duurder. Dus we moeten nu toeslaan dachten we”, zegt Jørgen, die van tevoren wel even met de supermarkt belde. “Doe maar zeven pallets zei ik. Nou, dat kon geregeld worden.”

“Voor de bouwvak zijn alle kratten op”

De jongens weten wel wat zuipen is. Op één avond hadden ze er al een stuk of vier achterover geslagen. Volgens Jørgen zal het niet lang duren voordat de anderen ook op zijn. “Deze kratten zijn nog goed tot december. Maar voor de bouwvak is het al wel op!”

Wat doe je met al die lege bierkratten? Wij hebben nog wel een idee: misschien is het iets om gewoon een heel huis van lege bierkratten te maken?