Entertainment

Voormalig café is omgetoverd tot kluswoning en staat nu te koop op Funda

Driesprong in Dreumel

Het voormalige café 'De Driesprong', een plek waar generaties lang verhalen zijn verteld, biertjes zijn getapt en vriendschappen zijn gesmeed, staat nu leeg. De geur van bier is verdwenen, net als het geroezemoes, de sterke drank en de legendarische verhalen. Maar niet getreurd! Dit is jouw kans om aan de Rooijsestraat 107a in het Gelderse Dreumel een nieuw verhaal te beginnen. En dat voor € 375.000.

Een kans voor de handige Harry’s

Laten we eerlijk zijn: dit is geen project voor de zwakkeren onder ons. ‘De Driesprong’ is volledig gestript en klaar voor een make-over. Dit betekent dat je óf twee rechterhanden moet hebben en klaar moet staan met je gereedschapskist, óf je moet bereid zijn de renovatie uit te besteden. Maar voor diegenen die barsten van de energie en liefde om in dit project te steken is dit absoluut een buitenkans! Het pand smeekt om getransformeerd te worden in iets prachtigs. Jouw Funda-droomhuis misschien?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het mooie van een blanco canvas? Je kunt het helemaal naar eigen inzicht invullen. ‘De Driesprong’ biedt jou de kans om letterlijk en figuurlijk je eigen indeling te kiezen. Of je nu droomt van een gigantische woonkeuken waar je kunt koken voor al je vrienden, een thuisbioscoop om de nieuwste films in stijl te bekijken, of misschien wel een eigen bar als ode aan het café-verleden van het pand het kan allemaal. Dit karakteristieke pand wacht erop om opnieuw in de geschiedenisboeken geschreven te worden.

Een stukje geschiedenis

Je woont in een pand met een rijke geschiedenis, waar elk hoekje en gaatje een verhaal te vertellen heeft. ‘De Driesprong’ is niet zomaar een project, het is een stukje geschiedenis dat wacht op iemand die het een nieuw leven wil inblazen. Het is jouw kans om deel uit te maken van dit verhaal en er jouw persoonlijke draai aan te geven. Dit is niet alleen een investering in stenen, maar ook in herinneringen, ervaringen en een thuis.

Dus, ben jij klaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven in het verhaal van ‘De Driesprong’? Pak deze unieke kans en wie weet vertel jij over een paar jaar de verhalen aan jouw bar, in jouw droomhuis. Neem hier een kijkje op Funda.