Gisteren hebben we je er nog even aan herinnerd hoe busjes van Volvo dwars door een vrachtwagen heen kunnen crashen. Nu willen we jou hier natuurlijk niet mee op ideeën brengen, maar laat het een idee geven van hoe veilig het volgende aanbod voor je is. De Belgische veilingsite Moyersoen Auctions heeft namelijk Stads- en citybussen en motoren te koop staan voor een bodemprijs. Waaronder dus 30 van deze Lijnbussen van het merk Volvo en Man:

Volvo Lijnbus Moyersoen 3 Volvo Lijnbus Moyersoen 2 Volvo Lijnbus Moyersoen 4 Volvo Lijnbus Moyersoen 1 Volvo Lijnbus Moyersoen 5

Volvo Lijnbus

Wat je ziet is 12 meter voertuig aan airco, 9,6-liter zescilinder dieselmotor (245 pk) en banken uit het jaar 2000 – uitgerust met een automatische transmissie. Nu de Lijnbussen dus hun twintigste levensjaar naderen kunnen ze wel een nieuwe eigenaar gebruiken. Wanneer de bedrijfsstickers eraf gehaald zijn kunnen kopers er van alles mee doen. De asfalt-kolossen bieden namelijk genoeg ruimte voor creatieve innovaties. Bijvoorbeeld om die roadtrip met je vrienden eindelijk eens de realiteit in te rijden. Wat ons betreft neem je zelfs je de hele wijk mee. Met als eerste stop de de GP van België in Spa?

Volvo Lijnbus Moyersoen 6 Volvo Lijnbus Moyersoen 7

Moyersoen Auctions

Ben jij creatief genoeg om een van deze Lijnbussen een nieuw leven te schenken, dan moet jij je dus melden bij veilingshuis Moyersoen in het Belgische Hasselt. Gezien de naam weet je wat je kunt verwachten. Op 25 februari komt er een einde aan het bieden. De hoogste bieder mag vervolgens op 4 maart zijn prijs ophalen bij het desbetreffende kavel. Het startbod van 450 euro is inmiddels opgelopen tot de 1000 en 2000 euro, maar alsnog is dit natuurlijk een schijntje voor zoveel mogelijkheden. Ga hier naar de veiling om je geld in te zetten!