Entertainment

Dit is volgens Nederlanders de mooiste vrouw uit België

Mooiste vrouw België

Uiteraard lopen er ook bij onze zuiderburen prachtige vrouwen rond. In België loopt namelijk een erg mooie vrouw rond en volgens Nederlanders is zij zelfs de allermooiste vrouw uit België. Maak kennis met Celest Decaesstecker.

 

Mooiste vrouw van België

Celest Decaesstecker is geboren in België. In 2020 is Celest verkozen tot de eerste eredame van de Miss België-verkiezing. Ze deed mee aan deze wedstrijd om meer zelfvertrouwen te krijgen en in de hoop om iets uit de modellenwereld te kunnen halen. Uiteindelijk blijkt dat helemaal gelukt. Ze zei het volgende over de ervaring: “Ik zou iedereen aanraden om aan dit soort verkiezingen mee te doen”.

Schoonheidsspecialiste in België

Ondanks dat Celest Decaesstecker aardig wat geld verdient met het modellenwerk, werkt ze ook nog in de zaak van haar moeder. De moeder van Celest Decaesstecker heeft een eigen schoonheidssalon. De jonge Belgische vrouw werkt hier als schoonheidsspecialiste. Hiervoor heeft ze een opleiding gevolgd. Natuurlijk kijkt ze ook al vanaf een jonge leeftijd mee in de zaak, waardoor ze al snel de fijne kneepjes van het vak onder de knie kreeg.

View post on Instagram
 

Bekendheid op Instagram

Momenteel is Celest Decaesstecker ook bezig met het opzetten van haar eigen online kledingwinkel. Dit is natuurlijk een perfecte combinatie met haar Instagramaccount. Op Instagram deelt ze namelijk regelmatig leuke foto’s van haarzelf en kleding. Overigens is er af en toe wat minder kleding te zien, dan gaat het voornamelijk om een nieuwe bikini die ze draagt. In de afgelopen jaren heeft ze veel volgers erbij gekregen, in totaal heeft ze op dit moment maar liefst 89.000 volgers. Het zijn voornamelijk mannen die haar volgen, ook omdat ze af en toe wat leuke foto’s van auto’s deelt. Celest blijkt ook van spiritualiteit te houden, ze deelt namelijk regelmatig een quote.

Celest Decaesstecker is een mooie verschijning. Wij zouden het zeker willen aanraden om een kijkje te nemen op haar Instagram account en haar te gaan volgen. Zo mis je nooit een leuke of spannende foto van de dame uit België.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram