Tijdrekken, het is vaak niet om aan te zien en rete-irritant, maar het hoort wel bij voetbal tegenwoordig. Sommigen gaan wel heel erg ver in het winnen van kostbare minuten. Deze voetballer mag van ons wel de Oscar krijgen nadat hij zich opzichtig van een brancard laat vallen.

Voetballer laat zich opzichtich van brancard vallen

De voetballende acteur speelt in de derde divisie van Bulgarije. Daar stond onlangs de clash tussen PFC Balkan Botevgrad en Belasitsa Petrich op het programma. In de 94e minuut kregen wij plots een lachbui. Waarom? Omdat deze voetballer zich wel heel dramatisch van een brancard af laat vallen om zo tijd te winnen.

In blessuretijd ging Yordan Aspolov als een stervende zwaan naar de grond. Zijn team stond op dat moment met 2-1 voor en had de overwinning hard nodig. Je raadt het al: tijdrekken geblazen! Naar eigen zeggen kon hij niet meer verder spelen. Hij kon zelfs niet meer zelfstandig het veld verlaten. Een brancard werd het veld opgetild om de aansteller op te pikken. Hier bleef het niet blij. De o-zo geblesseerde Yordan ging vrolijk verder met zijn show.

Tijdrekken in blessuretijd

Twee verzorgers kwamen met spoed het veld op om de stervende zwaan van het veld te tillen. Yordan zag een volgende kans om het spel nog iets te vertragen. De voetballer viel op een lachwekkende manier van de brancard af. Hierdoor duurde het nog langen voordat hij bij de zijlijn was en zo had zijn cluppie nog net wat extra seconden gewonnen in de slotfase. We lagen in een deuk. Wat een slechte acteur!

De tegenpartij is niet gediend van de acteerkunsten van Yordan. Er ontstaat een klein opstootje. Na dit merkwaardige moment en een knullige valpartij van de verzorger kan de voetballer toch nog naar de kant. De verloren tijd werd door de scheidsrechter uiteindelijk nog bovenop de extra tijd geteld. Hij heeft met deze bijzondere show dus helemaal niks verdiend. Toch mooi zichzelf voor schut gezet!