Het wereldkampioenschap voetbal staat weer voor de deur. Dit jaar staat het grootste voetbaltoernooi ter wereld op de planning in Qatar. Over de locatie is al ontzettend veel gezegd en gediscussieerd. Op welke manier kun je het beste naar het WK in Qatar kijken? Dat doe je met deze voetbal popcornmachine van de Action!

Nederland wereldkampioen?

Elk voetbaltoernooi gaan we als land weer volledig achter het Nederlands Elftal staan. Elke editie van het EK of WK denken we dat we een goede kans maken op het toernooi te winnen. Dat is dit jaar in Qatar weer niet anders. De bondscoach en zijn selectie zijn er heilig van overtuigd dat zij een goede kans maken op het winnen van het wereldkampioenschap voetbal. Dat willen wij nog weleens zien!

Action popcornmachine

Heerlijke popcorn

Niet alleen Nederland speelt het voetbaltoernooi, er doen nog veel meer landen uit de wereld mee aan het voetbalfestijn. Er zijn dus genoeg wedstrijden waarvoor je op de bank kunt gaan zitten en kunt genieten van een lekkere versnapering. Het is saai om elke keer chips uit een zak te eten. Bereid eens zelf verse popcorn. Dit kan met de mooie popcornmachine van de Action.

Action popcornmachine

Ideale popcornmachine van Action

De popcornmachine van de Action zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten met een vers bakje popcorn op de bank kunt neerploffen. Hiermee kun je lekker van een voetbalwedstrijd op het WK in Qatar genieten. Er is een verlichte aan/uit-knop op het apparaat, zodat je ook in het donker makkelijk de machine kunt gebruiken. De popcornmachine is makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Het apparaatje heeft een antislip-voetje aan de onderkant, waardoor het niet zomaar wegschuift. Ook zit en een maatbeker bij, waarmee je eenvoudig kunt wegen hoeveel popcorn je maakt en hoe sterk uiteindelijk de smaak moet zijn.

Ga voor meer informatie over deze popcornmachine naar de website van Action.