Heel even leek het erop dat Oranje het gemis van Sneijder, van Persie, van der Vaart, Robben en Dirk Kuyt niet op zou kunnen vangen, maar inmiddels zijn er nieuwe helden opgestaan. Met de geweldige wedstrijd tegen Frankrijk en Duitsland nog vers in het geheugen en de Nations League die zich in enkele maanden weer aandient had Voetbal International reden genoeg om een fraai filmpje te maken van het 2018 van Oranje!

Het 2018 van Oranje

Niemand minder dan verslaggever Simon Zwartkruis legt nog het een en ander uit, waar er in 2018 natuurlijk veel noemenswaardige ontwikkelingen hebben plaatsgevonden. Wat te denken van het stoppen van Bas Dost? De doorbraak van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong of de continu├»teit die Memphis Depay en Virgil van Dijk eindelijk vonden? En dat allemaal onder een bondscoach die volgens Bert van Oostveen niet in het profiel paste! Ronald Koeman doet het ‘m toch maar eventjes.

Na het kijken van dit filmpje zijn wij in ieder geval benieuwd naar welke stappen Oranje dit jaar gaat maken en hoe het zich staande zal houden in de Nations League tegen Engeland. Jij kunt het natuurlijk altijd laten weten in de comments op onze Facebookpagina!