Één van de typisch mannelijke issues is het slechter functioneren van de penis. Zeker als we wat ouder worden, maar ook onder de jongere mannen onder ons is een goedwerkende jongeheer lang niet altijd vanzelfsprekend. Wil je de problemen zo snel mogelijk verhelpen, dan is het eten van deze voedingsmiddelen een goed begin. Ze hebben stuk voor stuk een positieve invloed op de werking van jouw gereedschap.

Gezonde voeding verbetert je erectie

Vergeet even de penispomp en erectiepillen. Die laatsten werken wel, maar daarbij verdwijnt natuurlijk wel de spontaniteit van de seks. Veel verstandiger is het aanbrengen van kleine wijzigingen in je dieet. Het kiezen van de juiste voeding blijkt namelijk bijzonder effectief in de strijd tegen je problemen. Onderstaande producten zijn niet alleen supergezond, ze verhogen namelijk de productie van testosteron, een essentiële stof voor een oerdegelijke erectie die ook nog eens lang aanhoudt.

Spinazie

Popeye at spinazie om beresterk te worden, maar ook voor andere mannen is spinazie absoluut onmisbaar. Het groene goedje bevat namelijk tal van mineralen en vitamines. Een van de bestanddelen is magnesium en laat dat nou net het stofje zijn waar je derde been baat bij heeft. Magnesium stimuleert de aanmaak van testosteron en dus kun je er niet genoeg van hebben.

erectie

Kiembrood

Vezels zijn niet alleen goed voor de spijsvertering, het heeft ook een ontstekingsremmende werking. Een mooi bijeffect is dat een vezelrijk dieet leid tot een afname van de erectiestoornissen. Door het eten van kiembrood kun je mannelijke problemen mooi in de kiem smoren.

Bonen

Overgewicht kan funest zijn voor de kwaliteit van je erectie. Je doet er dus verstandig aan om iets gezonder te eten. Vervang voortaan dus de kapsalon door bruine bonen en verhoog je testosterongehalte. Door de grote hoeveelheid vezels blijft je suikerspiegel mooi stabiel en kun je weer trots zijn op je jongeheer.

Avocado’s

Je zou het niet zeggen, maar avocado’s zitten vol gezonde vetten, verlagen het slechte LDL-cholesterol en stimuleren daarnaast de bloedsomloop. Met name de bloedsomloop is van belang voor een goede erectie. Inslaan dus, die eetrijpe groenbruine rakkers.

erectie

Paksoi

We nemen het je niet kwalijk als je het niet wist, maar paksoi bevat, net als kool en broccoli, de stof glucobrassicine. Nu weet je wellicht nog niks, maar dat stofje heeft de eigenschap om oestrogeen, de tegenhanger van testosteron af te breken. Eet je dus gerust rond aan die kruisbloemige groenten en je voelt je snel weer helemaal het mannetje.

Zalm

Zalm is niet alleen heerlijk, het bevat ook enorm veel essentiële voedingsstoffen. Zo bevat het ontzettend veel vitamine D, selenium en magnesium. Dat laatste is vooral van belang om de kwaliteit van je zaad op peil te houden en de testosteronproductie te stimuleren.