Entertainment

Even voorstellen: Dit Italiaanse model (25) is de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio (48)

Vittoria Ceretti nieuwe vriendin Leonardo DiCaprio

Dames en heren, opgelet, want Hollywood-hartendief Leonardo DiCaprio lijkt een nieuwe vriendin te hebben gevonden. De 48-jarige acteur zou naar verluidt aan het daten zijn met de prachtige Italiaanse model Vittoria Ceretti, die 25 jaar jong is.

Waar het allemaal begon tussen Leonardo DiCaprio en zijn nieuwe vriendin Vittoria Ceretti

Hun romance begon te borrelen toen Leonardo en Vittoria vorige maand werden betrapt op een gepassioneerde kus in een club in Ibiza, Spanje. De beelden van het duo die elkaar kusten, verspreidden zich over het internet en wekten nieuwsgierigheid en geruchten over het stel.

Volgens bronnen wordt hun relatie snel intenser. Ze hebben de afgelopen maanden veel tijd samen doorgebracht, en het lijkt serieus te worden tussen de twee. Hoewel DiCaprio bekend staat om zijn legendarische vrijgezellenstatus, lijkt hij klaar te zijn om zich te settelen met de prachtige Ceretti.

Wie is de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti?

De nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio is meer dan alleen een knap gezicht. Geboren in Brescia, Italië, in juni 1998, komt Vittoria Ceretti uit een getalenteerde familie. Haar vader, Giuseppe Ceretti, is eigenaar van een vloerenbedrijf, en haar moeder, Francesca Lazzari, is ontwerper. Ceretti’s weg naar roem begon op 14-jarige leeftijd toen ze deelnam aan de Elite Model Look-wedstrijd in Italië en finalist werd.

Sinds haar debuut op de catwalk tijdens de Milan Fashion Week, heeft Ceretti’s modellencarrière een vlucht genomen. Ze heeft samengewerkt met gerenommeerde modehuizen zoals Gucci, Dolce & Gabbana, Armani, Prada en vele anderen. Met meer dan 1,5 miljoen volgers op haar Instagram-account @vittoria is ze een kracht om rekening mee te houden in de modewereld.

Afgezien van haar modellencarrière heeft Ceretti de covers gesierd van internationale edities van Vogue, Harper’s Bazaar, Elle en Glamour. Haar opvallende aanwezigheid maakte haar tot een van de zeven modellen op de cover van het maart 2017-nummer van Vogue, ter ere van het 125-jarig jubileum van het tijdschrift.

Privéleven

Voor haar relatie met DiCaprio was Ceretti getrouwd met de Italiaanse DJ Matteo Milleri, de helft van het DJ-duo Tale of Us, in juni 2020. De twee vierden hun verbintenis in een eenvoudige ceremonie, waarbij Ceretti een bescheiden witte maxi-jurk van Jacquemus droeg. De huidige status van hun relatie is echter onzeker.

Ceretti is ook erkend voor haar uitspraken tegen privilege in de modellenwereld. Ze sprak collega-model Lily Rose Depp aan op het negeren van haar label als “nepotisme baby“. Ceretti moedigde mensen met invloedrijke ouders aan om hun afkomst te waarderen en de strijd te begrijpen van degenen zonder dergelijke voordelen.

Wat betreft Leonardo DiCaprio, die bekend staat om zijn high-profile relaties, lijkt hij iets speciaals te hebben gevonden met Vittoria Ceretti. Ondanks zijn beruchte reputatie om vrouwen onder de 25 te daten, lijkt zijn band met Ceretti meer dan zomaar een Hollywood-affaire te zijn.

Dus, blijf op de hoogte voor meer updates over deze opbloeiende romance tussen Leonardo DiCaprio en zijn fascinerende vriendin Vittoria Ceretti.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Vittoria Ceretti:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram