Ken je haar nog? De beeldschone Kinsey Wolanski die tijdens de Champions League finale een bezoekje bracht aan de middenstip, vergezeld met een aantal slome duikelaars? Hoewel mevrouw Kinsey al redelijk opvalt met haar verschijning, besloot ze het badpak van haar vriendje te combineren met haar naaktelijk schoon. Niet écht het badpak van haar vriendje natuurlijk, waar vriendlief niemand minder is dan Vitaly Zdorovetskiy. Een Russische internetkomiek die met zijn YouTube-account VitalyzdTv miljarden views binnenharkt. De Rus is onlangs een swisuit-lijn gestart en het hele streakergebeuren diende als een keiharde promotie.

Vitaly Uncensored

Vitaly zou geen YouTuber zijn als hij dit niet allemaal voor de views en fame zou doen. Vandaar dat hij zowel het hele proces in beeld heeft gebracht middels een fraaie montage die je hieronder kunt checken:

Instagram

Dat zij even snel het veld bestormde in een schaars geklede outfit zorgde voor veel ophef. Zo zou het bedrijf van haar vriend Vitaly met een waarde van 4 miljoen zijn gestegen. Dit kwam, doordat ze op het veld rende met de naam van haar vriend zijn bedrijf. Kinsey hield er zelf ruim meer dan 2 miljoen Instagram volgers bij. Helaas waardeerde Instagram haar actie niet en daardoor is haar Instagram voor nu geblokkeerd. Gelukkig hadden wij nog een paar foto’s van haar Instagram!

Champions League Streaker Champions League Streaker 6 Champions League Streaker 5 Champions League Streaker 4 Champions League Streaker 3 Champions League Streaker 2