In één avond naar Schotland op en neer is misschien wat te gek. Zeker wanneer je bedenkt dat dit prachtige land zoveel meer te bieden heeft dan enkel het vliegveld ;). Denk bijvoorbeeld aan de prachtige heuvellandschappen, typerende Schotse dorpjes en natuurlijk de alom bekende whiskydistilleerderijen. Daarom nemen de trotse distilleerders- van Glenfiddich je door middel van een virtuele whiskyreis mee naar Schotland. Drink jij geregeld samen met je vader een whisky’tje op die klassieke chesterfield bank bij je ouders? Genieten jij en je vrienden ook zo nu en dan van deze fijnproevers-drank in het stadscentrum bij jullie in de buurt? Dan is dit voor de ultieme mannenavond voor jullie!

De virtuele whiskyreis

Schotland is al sinds jaar en dag de thuisbasis van karakteristieke whisky’s. Maar wat weten we nu eigenlijk van de oorsprong en de maakwijze van deze drank? Gedurende deze virtuele whiskyreis zal Glenfiddich’s-ambassadeur en whiskyspecialist Tony van Rooijen, jou alles bijbrengen over whisky. De 90-minuten durende theatershow is interactief, gezellig en bovenal leerzaam.

Tony van Rooijen zal je gedurende deze avond meenemen naar de distilleerderij van Glenfiddich, met als doel je zoveel mogelijk bij te brengen over het merk, Schotland en natuurlijk alles over whisky. Omdat de daad bij het woord te voegen krijg je deze avond een uitzonderlijk goede tasting box op schoot en ontdek je aan de hand van de verschillende smaken, kleuren en geuren de mystiek van Schotland. Als een echte fijnproever zullen jullie het hebben over de herkomst, het vormen van de smaak, de kleur en de samenstelling van de échte Schotse whisky.

virtuele whiskyreis

Actuele data van de theatershow

De avond zal dus in teken staan van het nuttigen van whisky, samen met je vrienden, in het theater en met de nodige kennis. Op deze manier kun jij als zelfbenoemd whisky-kenner je eigen kennis toetsen en als groentje leren over je favoriete drank. Na deze avond, zul je nooit meer whisky drinken, maar zul je deze ten alle tijden proeven. Gedurende dit gehele kalenderjaar touren Glenfiddich en Tony van Rooijen nog door Nederland. Bekijk de actuele data van de theatershow hier en plan een onvergetelijke whisky-avond met jouw maten. De allerlaatste Virtuele Whiskyreis wordt op 22 december gehouden en deze zal daarna niet meer terug keren. Mis het niet!

Hier zijn enkele whisky essentials: