Dat Leonardo DiCaprio er warmpjes bij zit, hoeven we je niet te vertellen. Hij geldt als één van de beroemdste en rijkste acteurs van Hollywood. Hij heeft dan ook meerdere woningen. In één van zijn woningen zal de acteur echter niet warmpjes genieten van zijn rijkdom en carrière. Leonardo DiCaprio zet zijn villa in Los Angeles namelijk te koop.

Villa van Leonardo DiCaprio te koop

De villa van Leonardo DiCaprio is niet ‘zomaar’ een woning. Dat ligt niet alleen aan de ligging en de hoge vraagprijs, maar ook aan de geschiedenis van het pand. De woning werd namelijk in 1926 gebouwd en is dus bijna 100 jaar oud. Toch ziet het er van binnen nog erg modern uit. Dat komt doordat de acteur de woning, die hij van de artiest Moby kocht, flink heeft laten verbouwen.

villa van Leonardo DiCaprio

Woning heeft een flinke make-over gekregen

Leonardo Dicaprio heeft van zijn villa een erg moderne woning gemaakt. Zo is de woning van een nieuw beveiligingssysteem voorzien: iets dat gezien de luxe van binnen geen overbodige keuze is. De nieuwe eigenaar beschikt onder andere over een zwembad, een spa, een grote, moderne keuken en een yogaruimte.

villa van Leonardo DiCaprio

Dit is de vraagprijs van de woning

In totaal vind je vijf slaapkamers en zeven badkamers in de villa van Leonardo DiCaprio. Die kamers zijn verdeeld over ongeveer 430 vierkante meter en kijken uit op een grote, bosrijke omgeving én een mooi zwembad. Het is niet zo verwonderlijk dat de acteur dan ook een flink bedrag vraagt aan de nieuwe eigenaar van zijn huis. In totaal vraagt DiCaprio zo’n 5.75 miljoen dollar voor zijn optrekje.

villa van Leonardo DiCaprio

De acteur is overigens flink bezig op de huizenmarkt. Zo lieten we je recent nog weten dat hij ook een miljoenenvilla voor zijn moeder op de kop wist te tikken.