Other

Droom weg in de villa van Frank de Boer die nu te koop staat

We hebben weer een prachtige villa gevonden, dit keer van niemand minder dan oud-profvoetballer en voetbaltrainer Frank de boer. Hij woonde tot nu toe met zijn gezinnetje in het plaatsje Edam, 20 kilometer boven Amsterdam. Blijkbaar is hij erop uitgekeken, want de villa van Frank de Boer staat nu te koop.

Frank en Ronald de Boer

Frank de Boer is vaak moeilijk te onderscheiden van zijn broer Ronald. Beide hebben ze ook op erg hoog niveau gespeeld. Frank de boer is nu een clubloze trainer en Ronald de Boer is analist op televisie. Allebei hebben ze dus aardig wat geld bij elkaar gespeeld, aangezien één van de twee deze prachtige villa kan bemachtigen.

Villa van Frank de Boer te koop

De villa van Frank de Boer staat nu te koop. Dit prachtige herenhuis is een Rijksmonument en een oude woning van de burgemeester. Wil jij je de baas van de stad voelen? Dan moet je echt dit huis kopen. Het grachtenpand is een dubbel herenhuis, wat betekent dat de villa een oppervlakte van maar liefst 541 vierkante meter heeft. Het huis heeft in totaal acht kamers, waarvan vijf slaapkamers en één badkamer. Deze acht kamers zijn verdeeld over vier(!) verdiepingen, plus het huis heeft ook nog een kelder voor jouw ideale mancave of wijnopslag.

 

Het huis kan je ook als investering zien. Je kan de villa van Frank de Boer namelijk opdelen in 6 appartementen en deze allemaal verhuren. Dit is best makkelijk te realiseren en het is ook al goedgekeurd door de gemeente. Een perfecte investering voor als je wat centen over hebt.

Het huis van Frank de Boer heeft een flinke tuin

De tuin liegt er ook niet om. Een prachtig gazon van een verbluffende 380 vierkante meter. Dan ben je dus wel even zoet met het onderhouden. Groene vingers zijn dus een vereiste.

Frank de Boer heeft zijn villa wel eens eerder te koop gezet, in 2017 stond de villa een lange tijd op de markt. Hij heeft hem een jaar later weer uit de verkoop gehaald, waarschijnlijk was hij er nog niet op uitgekeken. Nu duidelijk wel dus. De villa van Frank de Boer staat te koop voor een goede 1.350.000 euro. Hiermee maakt hij zo’n 350.000 euro winst. Hij had het huis namelijk gekocht voor ongeveer 1 miljoen. Sta je te springen om de villa te kopen? Kijk dan hier.