Voor iedereen die het liefst in de natuur tot rust komt, maar toch een solide dak boven zijn hoofd nodig heeft, hebben we nu een oase van een huis gevonden!

De makers hebben het tot ‘Oak Pass Main House‘ gedoopt en je zult al snel ontdekken waarom. Er staat namelijk een reusachtige eik naast het stulpje dat opgenomen is in het oorspronkelijk landschap van 8000 vierkante meter grond; verscholen op een heuvel en bedekt met een deken van eetbare kruiden!

Oak Pass Main House Oak Pass Main House 1 Oak Pass Main House 5 Oak Pass Main House 8 Oak Pass Main House 9

Het interieur is ook volledig op zijn kop gegooid, waardoor de slaapkamers zich op de eerste verdieping┬ábevinden en de belangrijkste woonruimtes erboven. Omdat het gebouw meer glas heeft dan muren heb je aan zonlicht te over, maar wie toch buiten een kijkje neemt moet uitkijken dat ‘ie niet het infinity pool van 75 meter lang inloopt, dat sluw stroomt onder de takken van de grootste boom van het pand.

Oak Pass Main House 4 Oak Pass Main House 6 Oak Pass Main House 2 Oak Pass Main House 3

Ondanks dat het huis opgaat in de omgeving zal het menig dief wel opvallen dat er iets te halen valt. Om de veiligheid van jou en je eigendom te garanderen kun je camera beveiliging met WiFi laten installeren! Bezichtigen doe je verder offline in Beverly Hills, 130 Coast Live Oaks!