Op Funda zien we zo nu en dan de meest bizarre woningen voorbijkomen. Vandaag zijn we gestuit op een riante villa. De villa zelf is al het benoemen waard, maar in de garage vinden we een aangename verrassing, namelijk een verzameling supercars!

Een riante villa met garage vol supercars te koop

De villa zelf is groot, 244 vierkante meter, maar ook wat gedateerd. De huidige bewoners hebben de woning al een tijdje niet vernieuwd. De één houdt ervan, terwijl de ander ervan walgt. Over één ding is iedereen het echter enthousiast, en dat is de garage van deze villa, daar vind je namelijk een prachtige verzameling supercars.

villa met garage vol supercars

Een autodealer met smaak

Bij aankoop van deze villa krijg je er een bedrijfsruimte bij. Wat te doen met zo’n groot pand? De huidige eigenaar wist er wel raad mee. Hij begon namelijk zijn eigen autozaak. Blijkbaar handelde hij in exclusieve auto’s, want we zien onder meer een Porsche 911 Targa (991), een Chevrolet Corvette C7 met flinke achtervleugel, een Porsche 911R, Porsche 911 Speedster en een flink uitgebouwde Dodge Challenger staan. Een collectie om jaloers van te worden.

Villa garage supercars Villa met garage supercars

Nog een verrassing

Maar de supercars in de garage zijn niet de enige verrassing van deze villa. Op de bovenverdieping van het bedrijfspand vind je namelijk een prachtige mancave. Oftewel: deze villa is de natte droom van elke man. Helaas krijg je de auto’s er niet bij, maar met deze mancave is iedere man meer dan tevreden.

villa met garage vol supercars

Een klein addertje onder het gras: de vraagprijs

De vraagprijs is alleen wel even slikken. Voor de villa met garage vol supercars (die je er dus niet bij krijgt) betaal je 895.000 euro. Maar woon je al in Deurne en ben je op zoek naar een groter huis? Dan heb je misschien geluk. De huidige eigenaren van deze villa willen namelijk kleiner wonen en zien een woningruil tot één van de mogelijkheden. Wij zouden het wel weten hoor! Bekijk meer foto’s en informatie op de Funda-pagina.