Mark Wahlberg kocht een stuk land in 2009 voor 7,5 miljoen euro. Daarna begon de 50-jarige acteur met het bouwen van zijn droomhuis. Dit droomhuis staat nu voor een enorm bedrag te koop. Dit is de decadente villa van Mark Wahlberg.

De indrukwekkende carrière van Mark Wahlberg

Acteur Mark Wahlberg hoef je eigenlijk niet meer voor te stellen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel een keer een film van de 50-jarige acteur gezien. Mocht je hem nog niet kennen, stellen we hem even aan je voor. Mark Wahlberg zette zijn eerste stappen richting bekendheid als rapper Marky Mark. De acteur uit Boston was toen nog een tiener en kijkt niet altijd met veel plezier terug op zijn problematische en gewelddadige jeugd. Toen hij in 1993 zijn eerste rol wist te bemachtigen in de tv-film The Substitute, besloot hij zich toe te gaan leggen op acteren. Hij liet toen ook de naam ‘Marky Mark’ vallen.

Zijn grote doorbraak kwam in 1994 in een film met Danny DeVito, The Renaissance Man. Het is sindsdien hard gegaan met Mark Wahlberg. Zo speelt hij de hoofdrol in de Transformers-filmreeks en is hij ook succesvol producent, van onder andere series als Entourage en Boardwalk Empire. Daar heeft Mark Wahlberg ook een aardig zakcentje van verdient. In 2009 liet hij daarvan een miljoenenvilla bouwen in Beverly Hills.

Megavilla van Mark Wahlberg te koop

De luxe villa van Mark Wahlberg is gelegen in het welbekende Beverly Hills. De 50-jarige acteur kocht het landgoed van 30.500 vierkante meter voor slechts 8,25 miljoen dollar (omgerekend zo’n 7,5 miljoen euro). Hierop liet hij zijn absolute droomhuis bouwen en dat is zeker gelukt.

Aan ruimte geen gebrek

De decadente villa beschikt over twaalf slaapkamers, twintig badkamers, een groot apart gastenhuis, een bioscoop en een groot zwembad met waterval. Ook kan hij gaan tennissen op zijn eigen tennisbaan of basketballen op het basketbalveld. Daarnaast is er een privé spa, een wijnkelder voor maar liefst vijfduizend flessen, een volledig uitgeruste gym en aparte woongedeeltes voor het personeel. Dat is nog niet alles. Onlangs liet hij een golfbaan bouwen in de tuin, waarom ook niet? Dit alle bij elkaar moet ook een gigantisch bedrag opleveren.

Hoeveel gaat de villa van Mark Wahlberg kosten?

Als Mark zijn villa weet te verkopen ergens in de buurt van zijn vraagprijs, dan wordt het de duurste verkoop in het Beverly Park-gebied. De vraagprijs liegt er dan ook niet om. Een dikke 87,5 miljoen dollar, dat is omgerekend zo’n 80 miljoen euro. Mocht je dus nog een paar miljoenen over hebben, moet je zeker een kijkje gaan nemen in de decadente villa van Mark Wahlberg.

Klik hier voor meer foto’s van de absurde villa van Mark Wahlberg.