Women

Vikings-ster Alexander Ludwig heeft een bloedmooie collega aan de haak geslagen

vikings

Vikings is misschien wel één van de meest besproken series van de afgelopen jaren. Inmiddels draait het zesde seizoen en kunnen we ook op Netflix genieten van de brute avonturen in de wereld van de Vikings. Één van de hoofdrolspelers, Alexander Ludwig, houdt niet alleen een imposant CV over aan de productie van de serie, maar ook een vrouw waar velen van ons alleen maar van kunnen dromen. Een collega-Viking om precies te zijn.

Vikings

In de serie volgen we de bloeddorstige en beestachtig sterke strijd naar de macht. Een serie vol veroveringen, gevechten, spanning, actie en een denderend goede verhaallijn. Op Netflix staan sinds begin dit jaar de eerste vijf seizoenen en vanaf nu is ook het eerste deel van seizoen zes te bingen.

View post on Instagram
 

Alexander Ludwig scoort niet alleen een toprol..

Één van de hoofdrollen is weggelegd voor Alexander Ludwig. Hij speelt Björn Lothbrok, ook wel bekend als Björn Ironside. De acteur draait al vele seizoenen mee en heeft er meer aan over gehouden dan een dikke rol voor op zijn cv. Hij scoorde ook een dame waarvan we wel snappen dat zijn Viking hart er wat sneller van klopt. De bloedmooie Kristy Dawn Dinsmore loopt ook rond op de set en heeft het hart van de meedogenloze Björn weten te stelen.

View post on Instagram
 

De actrice is al van jongs af aan op het doek te zien en heeft dan ook al redelijk wat producties achter haar naam staan. De laatste jaren is de rol in Vikings hetgeen wat haar bekendheid een enorme boost heeft gegeven. Onlangs nam de actrice (in de serie) afscheid van haar medespeler, aangezien Alexander Ludwig een nieuw avontuur aan is gegaan. Inmiddels zien we de acteur schitteren op het witte doek in de oorlogsfilm Midway. Dit keer zonder baard en zonder Viking-kleding, maar met nog steeds de bloedmooie Kristy aan zijn zijde. Wij zetten een paar van de leukste plaatjes van de Vikings-actrice voor je op een rij.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram