Entertainment

Er komt een vijfde en laatste seizoen van Lucifer naar Netflix

vijfde en laatste seizoen van Lucifer

We hebben goed en slecht nieuws. Laten we dan maar gewoon met het slechte nieuws beginnen, dan kan het daarna alleen nog maar beter worden toch?! Lucifer zal zijn avonturen op de aarde helaas gaan staken. De makers hebben besloten de stekker eruit te trekken, maar zij zullen nog wel een vijfde en laatste seizoen naar Netflix brengen!

Lucifer stopt voor de tweede keer

Het is helaas niet de eerste keer dat de serie over de duivel Lucifer stopt. Zo trok FOX na 3 seizoen vorig jaar de stekker eruit. Alleen was dit niet het meest tactische moment, aangezien de kijkers werden achtergelaten tijdens een flinke cliffhanger. De fans waren het hier dan ook zeker niet mee eens en gingen flink in opstand. Dit werd door Netflix gezien en die zag hier wel potentie in en besloot daarom de serie onder haar hoede te nemen en plakte er een vierde seizoen bij. Dit seizoen is sinds kort te zien op Netflix en de reacties zijn lovend. De fans hebben de antwoorden gekregen waar ze opwachten en krijgen nu dus ook nog een vijfde en laatste seizoen van Lucifer voorgeschoteld!

Lucifer seizoen 5

De serie Lucifer gaat over Lucifer – de duivel – die zijn leventje in de hel helemaal beu is. Hij besluit daarom op vakantie naar de aarde te gaan en voelt zichzelf hier helemaal op thuis. Hij voelt zichzelf zo op z’n plek dat hij een nachtclub in Los Angeles start genaamd Lux. Dat bevalt hem ontzettend goed en vertikt het daardoor om terug naar de hel te gaan. Op aarde ontmoet hij de vrouwelijke rechercheur Chloe Decker en Lucifer krijgt een zwak voor haar. Vervolgens helpen ze elkaar om diverse moordzaken op te lossen. De band wordt steeds closer en dan plots krijgt Chloe het ware gezicht van de duivel te zien. Hoe dat verder ging zagen we in het vierde seizoen en nu komt er dus een vijfde en laatste seizoen van Lucifer. Hoeveel afleveringen het seizoen zal bevatten en wanneer deze zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

Watch on YouTube