Entertainment

Video: Lieke van Lexmond laat volgers zien hoe haar achterste wordt gemasseerd

lieke van lexmond

Lieke van Lexmond heeft opmerkelijke beelden gedeeld op social media. De 41-jarige mediapersoonlijkheid laat haar volgers namelijk zien hoe haar achterste wordt gemasseerd.

Wie is Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond is een veelzijdige Nederlandse persoonlijkheid, geboren op 6 februari 1982 in IJsselstein. Ze is vooral bekend als model, actrice, presentatrice en zangeres. Haar carrière begon op jonge leeftijd, met een debuut in een Royco-reclamespot op vijfjarige leeftijd. Haar doorbraak kwam in 1998 toen ze de rol van Eva Prins speelde in de soapserie “Goudkust.” Later verwierf ze nog meer bekendheid door haar rol als Charlie Fischer in “Goede tijden, slechte tijden.”

Lieke heeft een indrukwekkende televisiecarrière opgebouwd, met gastrollen in verschillende series en deelname aan shows als “Dancing with the Stars.” Ze heeft ook ervaring als presentatrice, onder andere voor programma’s als “Ranking the Stars” en “TV Makelaar.” Haar veelzijdigheid bracht haar ook naar de filmwereld, waar ze in diverse films speelde en stemmen inleverde voor animatiefilms.

Op muzikaal gebied heeft ze als zangeres samengewerkt met collega’s uit de entertainmentwereld en zelfs een radioprogramma gepresenteerd. In 2016 trouwde Lieke met Bas van Veggel en kregen ze twee zonen.

Hoewel Lieke van Lexmond vele successen heeft behaald in haar carrière, was er ook enige controverse rond haar bedrijf dat “edelstenen” verkocht die later nep bleken te zijn. Desondanks blijft ze een veelzijdige en graag geziene mediapersoonlijkheid in Nederland.

Bijzondere beelden van opmerkelijke massage

“Niet normaal dit”, begint Lieke van Lexmond haar video. “Dit is blijkbaar gelijk aan twintig- tot dertigduizend sit-ups, in een half uurtje. En ja natuurlijk, ik sport ook zeker. En ik let op mijn voeding. Maar dit is natuurlijk wel te gek. Het heet de EMsculpt en het schijnt dat het je spieren heel erg aan zet. Dus je krijgt een mooie vorm. En ja, mooie strakke billen.”

Nu betwijfelen wij of het apparaat daadwerkelijk gelijk is aan twintig- tot dertigduizend sit-ups. Al is het alleen al vanwege het feit dat sit-ups voor de buikspieren zijn, en niet de bilspieren.

Dat gezegd hebbende, levert de massage wél weer beelden op die tot de verbeelding spreken.

Bekijk de video van Lieke van Lexmond hieronder: