Entertainment

Viaplay lanceert binnenkort driedelige documentaire over Max Verstappen

lando norris max verstappen

Max Verstappen, de jongste leider in de geschiedenis van de Formule 1, heeft de harten veroverd van racefans over de hele wereld. Met meer dan 54 overwinningen en drie wereldtitels op zijn naam is hij een waar fenomeen in de autosport. Maar wat maakt hem zo'n uitzonderlijke coureur? In de documentaire "Max Verstappen - Anatomy of a Champion" kregen we eerder al een exclusieve kijk achter de schermen bij deze buitengewone atleet. Dat krijgt nu een vervolg met Max verstappen – Off the Beaten Track.

Buiten het zicht van het grote publiek

In de eerste documentaire, die eerder werd uitgebracht en veel lof ontving, volgden we de Formule 1-coureur tijdens zijn voorbereiding op de Belgische Grand Prix-race. We kregen niet alleen inzicht in zijn trainingsschema en technieken, maar ook interviews met belangrijke mensen uit zijn leven, waaronder zijn moeder, vader en vrienden. Het is een unieke kans om te zien hoe Max zich voorbereidt op een race en welke rol zijn naasten spelen in zijn succes.

Na het succes van “Anatomy of a Champion” komt er nu een vervolg: “Max Verstappen – Off the Beaten Track”. Deze driedelige serie belooft ons een nog diepere duik te geven in het leven van Max buiten het circuit. Vanaf 15 februari kunnen we via Viaplay genieten van deze persoonlijke kijk op het leven van deze jonge racer.

Wat kunnen we verwachten?

In “Off the Beaten Track” zal Max Verstappen ons meenemen naar zijn favoriete plekken, hobby’s en interesses buiten het racecircuit. We zullen zien hoe Max ontspant en oplaadt voor de volgende race, maar ook welke uitdagingen hij tegenkomt in zijn persoonlijke leven. Deze serie belooft een andere kant van Max te laten zien en biedt ons een uniek perspectief op deze buitengewone atleet.

View post on Instagram
 

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we in 2022 nog een nieuwe documentaire verwachten: “Verstappen – Lion Unleashed”. In deze documentaire reflecteert Max samen met zijn vader en manager op het intense Formule 1-seizoen van 2021, waarin hij zijn eerste wereldtitel won. Het belooft een emotionele reis te worden waarin we de hoogte- en dieptepunten van dit historische seizoen herbeleven.

Een unieke kans voor fans

Voor fans van Max Verstappen is deze driedelige documentaireserie een absolute must-see. Het geeft ons niet alleen een exclusief kijkje achter de schermen bij het leven van deze jonge kampioen, maar laat ons ook kennismaken met de persoon achter de coureur. We krijgen de kans om hem beter te leren kennen en te begrijpen wat hem drijft om altijd tot het uiterste te gaan.

Zorg ervoor dat je klaarzit op 15, 22 en 29 februari om geen minuut te missen van Max Verstappen – Off the Beaten Track. Deze documentaireserie belooft ons een nieuwe kant van Max Verstappen te laten zien en biedt ons een intiem inzicht in het leven van deze jonge kampioen. Mis het niet!