Net als mannen van mooie vrouwen en snelle auto’s houden en het hier graag met vrienden over hebben, hebben ook vrouwen hun typische gesprekonderwerpen. Dat kan gaan over het bespreken van nieuwe mode-items of make-up, maar in dit geval gaat het over het bespreken van hun liefdesleven. Wat er allemaal gebeurt tussen de lakens (of op andere plekken) bespreekt ze bij voorkeur met haar vriendinnen. Voor iedereen die zich afvraagt wat vrouwen hier onderling over delen en wat haar vriendinnen precies weten over jullie seksleven: het is meer, veel meer, dan je denkt. Dit zijn de onderwerpen die de revue passeren in het gemiddelde gesprek tussen je vriendin en haar clique.

Het favoriete onderwerp: jouw jongeheer

Mocht je denken dat je seksleven slechts in algemene termen word besproken, dan kom je van een koude kermis thuis. Geen enkel detail is heilig. Je jongeheer is binnen de vriendinnengroep van je partner een geliefd onderwerp. Alles wordt tot in detail besproken. De lengte, vorm en ga zo nog maar even door. Je vraagt je af waarom? Jouw jongeheer is nogal belangrijk voor haar. Jouw apparaat komt op de meest intieme plekken. Bovendien wordt er toch wel naar gevraagd door haar vriendinnen, zo kunnen alle exemplaren een beetje vergeleken worden.

seksleven

Je skills in bed

Minstens zo’n geliefd onderwerp is jullie seksleven zelf. Ook hier blijft het niet beperkt tot algemene weetjes. Je favoriete posities, wensen, de rare gezichten die je maakt tijdens het orgasme en uiteraard hoe je skills zijn: alles wordt besproken. Ook favoriete seksfantasieën worden breed besproken en dan vooral die zij samen met jou al heeft uitgevoerd. Dit in de groep gooien heeft een reden: het kunnen vergelijken van haar verhalen met die van haar vriendinnen geeft inzicht in hoe jullie seksleven er voor staat. Bovendien gebruikt ze het als moment om een beetje op te kunnen scheppen in het geval ze tevreden is, en voor het opdoen van inspiratie als er ruimte voor verbetering is.

Haar vriendinnen weten (bijna) alles over je prestaties

Vrouwen houden net als mannen van seks. Ook zij zijn benieuwd of jij als nieuwe vlam je bed-game op orde hebt. Zo wordt uitgebreid besproken hoe vaak je haar liet klaarkomen, of je haar wist te verrassen en hoe snel je haar in een staat van opwinding wist te brengen. Natuurlijk is in een relatie het grote plaatje het belangrijkste voor een vrouw. Of jullie gelukkig zijn en of de connectie er is speelt een grote rol. Maar op een avond met vriendinnen en een fles wijn doen de verhalen over dat avontuurtje in de keuken het een stuk beter.

seksleven

Goed seksleven geeft haar meer zelfvertrouwen

Vrouwen hebben een goed geheugen, het werkt alleen een beetje selectief. Daar is op zich niks mis mee, zolang je maar weet dat het zelfvertrouwen voor een vrouw van groot belang is. De vrouw koppelt haar mate van zelfvertrouwen dan ook snel aan een bepaalde ervaring. Als man zijn ben je dus eigenlijk verplicht om daar gebruik van te maken. Zit ze bijvoorbeeld beter in haar vel met de lichten uit of houdt ze liever haar bh aan? Weet je dergelijke details, dan is het een stuk eenvoudiger om het beste in haar naar boven te halen. Op die manier wordt niet alleen de seks beter, maar zal ze je de hemel in prijzen bij haar vriendinnen. Iets wat op jouw beurt weer een boost voor jouw vertrouwen oplevert én een leuker seksleven. Win-win-win dus.