The Weeknd is ongetwijfeld één van de populairste artiesten van dit moment. De beste man verdient miljoenen met zijn muziek. We gaan eens kijken naar het vermogen van The Weeknd.

The Weeknd is één van de besten op dit moment

We kunnen ons niet bedenken dat je nog nooit van deze man gehoord hebt. The Weeknd staat bekend om zijn grote hits. Met zijn jaren ’90 disco-vibes scoort hij de ene na de andere hit. Nummer als ‘I Cant Feel My Face’ en ‘I Feel It Coming’ stonden wekenlang in de hitlijsten. Maar zijn grootste hit is waarschijnlijk toch wel ‘Blinding Lights’. Hiermee veroverde hij de nummer 1 positie in maar liefst 24 verschillende landen. Daardoor werd het vermogen van The Weeknd toch maar eens even goed aangevuld.

Halftime-show tijdens de Super Bowl

Al dat harde werken werd beloond. Dit jaar was The Weeknd dé grote act tijdens de halftime-show van de Super Bowl. Ook hier liet hij zien dat hij bij de allerbeste hoort én dat hij veel geld heeft. Zijn manager maakte namelijk bekend dat The Weeknd zelf zeven miljoen dollar had  geïnvesteerd in de show. Bovendien werd hij er zelf helemaal niet voor betaald. Hij pakte groots uit en het resultaat mocht er ook zeker wezen.

Het vermogen van The Weeknd

Dat hij zomaar zeven miljoen dollar kan uitgeven, betekent dat hij meer dan genoeg op de bank heeft staan. Dat is ook niet gek, want velen noemen hem de ‘meest succesvolle artiest van de afgelopen jaren’. Nou wij gingen eens even op onderzoek uit wat deze ‘succesvolle artiest’ op zijn rekening heeft staan. Van de uitkomst sloegen wij steil achterover. Het vermogen van The Weeknd komt uit op een dikke honderd miljoen dollar. Dat geld heeft hij te danken aan zijn succesvolle album ‘Starboy’, waaraan hij maar liefst 92 miljoen dollar heeft verdiend. Begin 2022 start hij met zijn ‘After Hours’ wereldtournee waarmee hij een geschatte 1,2 tot 1,4 miljoen dollar per show mee kan verdienen. The Weeknd gaat tijdens zijn tour naar ongeveer honderd steden waar hij soms zelf meerdere shows geeft, tel uit je winst…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd)