Entertainment

Dit is het vermogen van Rob Kemps (Snollebollekes)

vermogen van snollebollekes

Ieder jaar met carnaval hoor je ‘m zo’n tienduizend keer voorbij komen: Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes. Hij scoorde de afgelopen jaren de ene na de andere carnavals-hit. Dat levert hem natuurlijk genoeg geld op. Hier lees je alles over het vermogen van Rob Kemps én wat hij elk jaar met carnaval verdient.

Rob Kemps, dé man van Snollebollekes

De 35-jarige Rob Kemps de dé man die elke carnaval weer een feest maakt. Hij komt dan ook uit de echte carnavalsstad Best. Zijn jeugd maakte hem tot wie hij was. De ene na de andere carnaval was het weer een groot feest en hij wilde niets anders meer. Daardoor kwam hij op het geweldige idee van Snollebollekes. Op het podium staat hij alleen, maar hij heeft een heel team om zich heen om alles vlekkeloos te laten verlopen. Mede daardoor is het vermogen van Rob Kemps flink in de tonnen opgelopen.

View post on Instagram
 

Snollebollekes bestaat eigenlijk uit drie man

Eigenlijk zijn ze namelijk met z’n drieën. Snollebollekes bestaat namelijk uit Rob Kemps, de man op de voorgrond; Jurjen Gofers, de man die de nummers bedenkt, schrijft én inzingt en nog een producer genaamd Maurice Huismans. Zij zijn dus het geniale brein achter Snollebollekes. De ander twee moeten maar niets van al die aandacht weten, daarom zit Rob Kemps altijd bij alle tv-shows en staat hij op het podium. Elke keer wanneer jij weer naar links, naar rechts hoort, rinkelt er weer een kassa voor het vermogen van Rob Kemps.

Vermogen van Rob Kemps en de verdiensten van Snollebollekes tijdens carnaval

De boel op stelten zetten doen ze natuurlijk niet voor niets. Voor een optreden van Snollebollekes betaal je maar liefst 6.995 euro exclusief btw. Daarmee zijn ze de duurste carnavals-act van dit moment. Tijdens carnaval heeft Rob zo’n 30 optredens. Wanneer je dat vermenigvuldigt met de meest recent bekende prijs van Snollebollekes, betekent het dat ze in één week tijd ruim 209.850 euro verdienen. Daar gaat natuurlijk nog heel wat geld vanaf voor het regelen van het optreden, maar al met al verdient Rob Kemps dus ontzettend lekker met de optredens. Katshjing!

View post on Instagram