Kevin Hart is één van de meest geliefde acteurs ter wereld. Met zijn kunsten weet hij iedere tegenspeler buitenspel te zetten. Naast zijn acteerwerk zien we hem ook vaak op het podium als komiek. Dat alles voel je flink in de portemonnee. Dit is het vermogen van Kevin Hart.

Kevin Hart, acteur en comedian

Sinds 2002 verschijnt Kevin Hart regelmatig op het witte doek. Jaar in, jaar uit zien we hem weer in de beste nieuwe films spelen. Zo speelde hij in de zero’s in onder andere Scary Movie 3 en 4 als CJ. Toch is hij vaak te zien in humoristische films, dat komt omdat deze acteur toch wel een hilarische uitstraling heeft. Dat weet hij ook goed te benutten in zijn stand-up comedian shows. We zien stukjes van zijn shows vaak terug in een meme op social media. Wij lachen ons er keer op keer stuk om.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adults Only 🔞 (@wtfhoodclipz)

Het vermogen van Kevin Hart

Hij doet dat alles natuurlijk niet voor niets, hij verdient bakken met geld met al zijn deelnames aan films, maar ook met zijn eigen shows. Het laatste nieuws is dat Kevin Hart een deal heeft getekend met Netflix. We kunnen hem dus de komende jaren vaak op onze favoriete streamingdienst zien verschijnen. Ook met deze deal zal er vast bakken met geld gemoeid zijn. Het vermogen van Kevin Hart liegt er dan ook niet om. De acteur en grappenmaker heeft een geschat vermogen van 200 miljoen dollar bij elkaar verdiend. Een ongekend pak geld, maar hij is vast nog lang niet van plan om te stoppen. Wij kunnen in ieder geval gruwelijk hard om hem lachen en we hopen dat hij in de toekomst nog in veel nieuwe films gaat spelen. Dat hij daar een aardig zakcentje aan overhoudt, is voor ons geen probleem.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kevin Hart (@kevinhart4real)