Entertainment

Het vermogen van zanger Marco Borsato

het vermogen van Marco borsato

Marco Borsato is de laatste tijd een aantal keren ‘in the picture’ gekomen. Gelukkig is hij nu ook eens een keer goed in het nieuws. Hij heeft namelijk een nieuw nummer uitgebracht. Met ‘Een Moment’ kondigt hij zijn comeback. Na een zware periode is hij eindelijk terug met zijn verhaal en een nieuw nummer in de hitlijst.

Rumoerige tijd voor Borsato

Marco kreeg het zwaar te verduren nadat hij werd geconfronteerd met geruchten over de ene na de andere affaire. De afgelopen 2 jaar waren zwaar voor Marco. In gesprek met Linda de Mol komt hij terug op deze onderwerpen, zegt hij dat hij alle perikelen niet kon ontwijken en dat hij echt heeft geleden de afgelopen tijd. Met de release van zijn nummer wil hij weer vooruit kijken en vol goede moed 2021 beginnen.

View post on Instagram
 

Het vermogen van Marco Borsato

Ook in zijn vermogen heeft Marco Borsato een aantal rake klappen gehad. De zanger was ooit grootaandeelhouder van TEG The Entertainment Group. Flink wat jaren geleden kreeg hij een bod van 80 miljoen euro voor zijn aandelen. Ieder mens had hier niet over na hoeven denken, maar Marco zei “nee”. 2 jaar later werd het bedrijf failliet verklaard. Ook kreeg hij rond die tijd een boete ten waarde van 2 miljoen euro vanwege belastingontduiking. In een interview verklaarde hij toen dat hij zijn vermogen van 29 miljoen euro vrijwel geheel was verloren. Marco moest dus weer helemaal opnieuw beginnen.

De comeback van Marco

Maar Marco Borsato zat niet bij de pakken neer. Hij ging harder werken dan ooit om zijn vermogen weer op te bouwen. Hij richtte zijn eigen Musica è BV op en schreef hit na hit. In totaal wordt het vermogen van Marco Borsato geschat op ruim 8 miljoen euro (inclusief zijn miljoenenvilla in Blaricum). Helaas zijn Leontine en hij getrouwd in gemeenschap van goederen. Dit betekent dat hij dit zal delen met Leontine en er dus nog een flinke hap uit het vermogen wordt genomen. Gelukkig is Marco weer terug en klaar om vele vol goede moet in het leven te stappen. Na een heftige periode met veel tegenslagen hopen we dat hij zijn leven weer goed op de rit krijgt en ons weer kan voorzien met mooie nummers.