Entertainment

Dit is het gigantische vermogen van Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Dwayne Johnson

We kennen Dwayne ‘The Rock’ Johnson allemaal wel uit een Hollywood-film. De acteur is zelf niet alleen groot, de rollen die hij speelt zijn ook groots en bruut van formaat. Zijn carrière leverde de acteur een gigantisch salaris én vermogen op. Dit is het vermogen van Dwayne Johnson.

De films van Dwayne Johnson

Sommige acteurs zijn weer een beetje op hun retour in Hollywood en van anderen lijkt het juist alsof ze net zijn begonnen. Dwayne Johnson is typisch een acteur die we nog in veel films zullen gaan terugzien. En dat terwijl hij ook al in films zoals Jumanji: Welcome to the Jungle en de nodige Fast & the Furious-films speelde. Voor de toekomst staat onder andere Red Notice op de planning. Die film, waarin hij met Ryan Reynolds en Gal Gadot speelt, belooft de duurste Netflix film ooit te gaan worden.

Van de ring naar het witte doek

Alle films waarin Dwayne Johnson speelde hebben hem de nodige centen opgeleverd. Dat geld heeft hij niet alleen verdiend met zijn acteerkunsten. Lange tijd was de acteur namelijk ook een professioneel worstelaar. Door de jaren heen heeft hij duidelijk de stap gemaakt van de ring naar het witte doek. Daarin speelt hij vaak in komediefilms die vol staan met actie. Maar wat is nou precies zijn vermogen?

Dit is het hoge vermogen van Dwayne Johnson

Het vermogen van de acteur wordt geschat tussen de 320 en de 400 miljoen dollar. Eén blik op alle films waarin hij binnenkort te zien is, leert ons dat dat vermogen de komende tijd alleen nog maar zal worden uitgebreid. Red Notice is bijvoorbeeld niet voor niets de duurste film: een groot deel van het budget is opgegaan aan salarissen van de sterspelers. Voor nu hoeft Dwayne Johnson zich in ieder geval geen zorgen te maken over zijn rekeningen. Gaat hij op deze manier door, dan kan het zomaar zijn dat we hem binnenkort ook in de top 10 van de rijkste Hollywood acteurs van 2021 gaan tegenkomen.