Entertainment

Verblijven in het huis uit Breaking Bad seizoen vijf

Breaking bad woning

Een zwart gat. We vielen er allemaal in na het zien van de allerlaatste aflevering van Breaking Bad. Na 62 episodes staan de grimmige en bloedstollende avonturen van Walter White, Jesse Pinkman en Gus Fring voor altijd in ons geheugen gegrift. Gelukkig dan ook dat Netflix recent de geruchten heeft bevestigt rondom El Camino, de Breaking Bad film die in oktober uitkomt. Voor iedereen bij wie de leegte nog niet genoeg gevuld wordt door de film is er de mogelijkheid zelf de wereld van Walter en Jesse te betreden. Je kunt nu samen met al je vrienden slapen in het huis uit Breaking Bad seizoen vijf. 

Het huis uit Breaking Bad seizoen vijf

De enorme villa werd in seizoen vijf gebruikt als hoofdkwartier van Vamonos, een ongediertebestrijdingsbedrijf. Het bedrijf diende als dekmantel diende voor de methpraktijken van Walter en Jesse. Dankzij Vamonos konden zij volledig onder de radar hun business runnen. Het huis uit seizoen vijf, wat in de serie door zogenaamde besmetting compleet afgesloten was, is nu te huren via airbnb.

Vamonos Pest Control

Slapen op een deel van de filmset is natuurlijk al tof. Maar het beste moet nog komen: de verhuurders voorzien iedereen van Vamonos Pest Control uniformen en felgele quarantainepakken. Ze dagen je uit om specifieke scènes uit seizoen vijf, aflevering drie, te vinden en na te bootsen. Trek de juiste pakken aan, vind de goede camerahoeken en waan jezelf even een succesvol drugsbaron uit New Mexico. 

Aan luxe geen gebrek

Het huis uit Breaking Bad seizoen vijf ligt ook nog eens gunstig. Er zijn meerdere filmlocaties in de buurt. Zo is voor de echte fans op een half uur rijden ook het huis van Walter White te bezichtigen. Mocht het cosplay gedeelte niets voor jou zijn; niet getreurd. Voor 260 dollar per nacht heeft dit stulpje behalve een luxe interieur en maar liefst zeventien slaapplekken ook een tuin met enorme grill- en barbeque plek; voor hen die liever wat anders koken dan Meth. En mocht je daar niet van houden, dan ga je gewoon op zoek naar de dichtstbijzijnde Pollos Hermanos. Jij en je vrienden zijn slechts één retourtje Alburquerque en een paar gele pakken verwijderd van het kijken van de nieuwe film vanuit deze iconische villa. 

Bron: Askmen