Soms, ja dan komen we van die dingen tegen die gewoon te grappig zijn om niet met je te delen. Na een lange werkdag zit jij ook niet altijd te wachten op lange artikels, maar gewoon even een lekker kort hilarisch filmpje. En nou die hebben we gevonden hoor!

Condoom reclame

Het merk Four Seasons bracht een reclame uit voor hun condooms, maar die werd per direct verbannen in Australië. Het moet dan ook wel flink verkeerd zijn, voordat een reclame wordt verbannen. Nou, kan je zelf ook wel raden dat er bij een condoom reclame ontzettend veel fout kan gaan. Maar dit merk pakte het wel heel fout aan, of naja eigenlijk heel goed. Kijk maar even voor jezelf:

Fout, maar grappig

Je kan het zelf ook niet ontkennen… Dit is gewoon een hele foute reclame, maar wel heel grappig. En wij genieten er daarom des te meer van. Vanaf het moment dat de verkoopassistente vraagt ‘do you know what size you are?’ Tot de verkoopmedewerker die begint te praten over het feit dat haar ogen des te mooier zijn in het licht als ze bovenop ligt en eindigt met ‘Thank you, come again.’