Cars & Bikes

Nederlandse autozaak verkoopt exclusieve Audi RS7-R Sportback ABT (1 van 125)

Audi RS7-R Sportback ABT

De Nederlandse autozaak VD Akker heeft de zeldzame Audi RS7-R Sportback ABT te koop aangeboden. Dit model is er maar één van de 125 exemplaren wereldwijd. De auto heeft niet alleen een opvallend exterieur, maar beschikt ook over een krachtige motor. Hier kom je alles te weten over de Audi RS7-R Sportback ABT.

Krachtige en verfijnde Audi RS7-R Sportback ABT

De Audi RS7-R Sportback ABT is een krachtige en verfijnde auto, maar dankzij de tuning van ABT is de auto nog extremer geworden. VD Akker heeft nu een exemplaar in een unieke kleur. Met zijn opvallende, scherpe lijnen en agressieve aerodynamica trekt de auto veel aandacht. De bolide heeft een 4.0-liter V8-motor met 730 pk (441 kW) en 920 Nm. Dat is meer dan de standaardversie. De auto heeft een topsnelheid van 320 kilometer per uur. Deze Audi accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden.

Mooi interieur

Het interieur van de auto is ook indrukwekkend met premium lederen bekleding, state-of-the-art infotainment en een geluidssysteem van Bang & Olufsen. De aandacht voor detail is ongekend. Deze auto laat de pure klasse van Audi zien.

Zeldzame Porsche-kleur

Het exemplaar dat bij VD Akker te koop staat, onderscheidt zich van de andere 124 exemplaren door zijn unieke kleur. Het is een ‘Audi Exclusive lak’ die afkomstig is van Porsche en wordt ‘Porsche Krijt’ genoemd. In combinatie met het hoogglans zwarte exterieurpakket en snelheidsafhankelijke achterspoiler maakt dit de auto compleet. De vraagprijs voor deze auto is 309.650 euro. Een hoge prijs, maar dan ben je ook eigenaar van een unieke auto.

De Audi RS7-R Sportback ABT is een exclusieve auto die veel aandacht trekt. VD Akker heeft nu een exemplaar in een unieke kleur te koop. Met zijn krachtige motor en indrukwekkende interieur is dit een auto waar elke autoliefhebber van zal watertanden.