Zac Efron heeft aardig wat vriendinnetjes versleten, maar hij lijkt nu toch wel echt te kunnen gaan settelen. Hij gaat nu namelijk samenwonen met zijn huidige vriendin, Vanessa Valladares. En daar heeft hij het goed mee getroffen, want het is een prachtig model die hij aan de haak heeft geslagen.

Zac Efron en zijn vriendinnetjes

Vanessa Valladares is dus niet de eerste vriendin van de Baywatch acteur. Enkele ex-vriendinnen van Zac Efron waren al een aantal sterren. Onder andere Vanessa Hudgens en zijn tegenspeelster uit Baywatch, Alexandra Daddario, zijn eerdere vlammen van hem geweest. De beste man is al sinds jonge leeftijd geliefd, ook bij minder bekende mensen. Bij zijn doorbraak in High School Musical waren vele jonge kijkers al stapelgek op de acteur.

Nu heeft Zac Efron voor eventjes het acteerwerk naast zich neergelegd. Op Netflix is namelijk nog niet zo lang de docuserie Down to Earth te zien.

De huidige vriendin van Zac Efron

Momenteel is de vriendin van Zac Efron dus Vanessa Valladares. Zij is een model dat steeds meer werk te doen krijgt in de modellenwereld, zeker na ze een relatie kreeg met de acteur. Hiervoor was ze serveerster in een café, en daar hebben de twee elkaar ook leren kennen.


Het gaat allemaal wel vrij snel met de twee, want ze hebben elkaar pas in juni leren kennen. Het gaat zo goed, dat ze niet alleen samen de verjaardag van Efron hebben gevierd, maar toen gelijk zijn gaan samenwonen. Nu zitten ze dus samen in Australië, waar Zac Efron naartoe verhuisd was om de pandemie door te komen.

Op Instagram maken we kennis met Vanessa Valladares, de vriendin van Zac Efron. Ze hebben nog geen foto’s samen geplaatst, maar het zal niet lang meer duren voordat die wel verschijnen. Hopelijk voor hem houdt deze relatie wel iets langer stand dan zijn vorige vier.