Women

Vanessa Hudgens doet volgers versteld staan met pikante foto in doorschijnend hemdje

Vanessa Hudgens

Wie Vanessa Hudgens is, hoeven we je niet uit te leggen en dat ze tot de mooiste vrouwen van Amerika hoort waarschijnlijk ook niet. De actrice annex zangeres geniet in ieder geval met volle teugen van haar status als celebrity. Die bekendheid weet ze dan ook mooi uit te buiten door van tijd tot tijd meer dan interessante foto’s te plaatsen op social media. Haar laatste wapenfeit is in ieder geval opzienbarend.

Vanessa Hudgens

Heb je op jonge leeftijd al een indrukwekkend cv opgebouwd met aansprekende filmtitels, dan gaan al snel vele deuren open die anders gesloten blijven. In het geval van Vanessa Hudgens is dat niet anders. Zij blijft voortdurend in de spotlights staan. Zij het niet op Instagram, dan wel op televisie of andere media. Iets wat wij overigens niet vervelend vinden als je naar haar prachtige verschijning kijkt.

View post on Instagram
 

Jong geleerd

Vanessa Hudgens heeft op haar jonge leeftijd al meer bereikt dan menig andere actrice. Op zich is dat ook niet zo vreemd, van haar ouders kant heet ze een sterk artistieke aanleg geërfd. Dat ze in de entertainment industrie terecht zou komen is dus niet zo heel vreemd. Nadat ze al op zeer jonge leeftijd bij Disney terechtkwam ging het vooral heel snel. Van rustig aan doen is in ieder geval geen sprake. Zo heb je haar wellicht ook al gezien als Kelly in Bad Boys for Life.

Covergirl

Naast haar werk als actrice laat ze zich ook graag vastleggen op de gevoelige plaat voor bladen als Shape. Daarin verschijnt ze in een mooi doorschijnend hemd, iets wat we zeker niet verkeerd vinden. Via Instagram laat ze in ieder geval weten blij te zijn dat ze is gevraagd en aan de reacties van haar volgers te zien mag ze zoiets wel vaker doen.

View post on Instagram
 

Vanessa Hudgens tart overigens wel vaker de wetten van Instagram. Wij hebben de beste voor jullie op een rijtje gezet:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Vanessa Hudgens is niet de enige actrice die zich op Instagram van haar beste kant laat zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van Hollywood-actrice Ashley Benson?