De 15-jarige Madelynn, ook wel Maddi, heeft het flink moeten bezuren de afgelopen weken. Zoals we allemaal wel weten van vroeger heb je het als puber zo nu en dan goed aan de stok met je ouders. Te laat thuisgekomen na het stappen, liegen over waar je was of simpelweg de vaatwasser niet ingeruimd. Maddi kan hier over meepraten en kreeg straf: haar vader pakte haar telefoon af voor twee weken. En als dat nog niet erg genoeg is voor een puber, nam hij ook meteen haar Instagram account over.

Puber in de problemen

Wat heeft Maddi gedaan? Ze hielp een paar jongens naar binnen sluipen op een slaapfeestje. Haar ouders kwamen er achter en waren boos. Wel waren ze nog zo redelijk om hun dochter de keuze te geven. Een héle maand haar telefoon inleveren, of slechts twee weken maar dan krijgen haar ouders ook complete controle over haar social media accounts. Maddi koos voor de tweede optie. Of ze daar achteraf nog eens voor is zou kiezen is nog maar de vraag.

Instagram overgenomen door ouders

De ouders van Maddi hebben goed gebruik gemaakt van de gemaakte deal. Vooral haar vader heeft zich uitgeleefd.  Al na één dag smeekte Maddi om alsnog voor de maand-optie te kiezen. Haar vader ging er niet meer in mee. Hij had té veel ideeën gekregen om uit te voeren. Jammer Maddi. De foto’s die hij plaatste waren zo hilarisch dat er binnen de kortste keren meer likes dan ooit binnenstroomden. Van awkward selfies, tot dansjes in crop-tops: niets was te gek. Één grote parodie op het puberleven van vijftien jarige meisjes anno 2019.

Het resultaat is een enorme verzameling aan hilarische foto’s. Maddi heeft een hoop volgers erbij en weet in ieder geval zeker dat ze haar ouders maar beter niet meer voor de gek kan houden. Dit wil ze niet nog eens mee hoeven maken. Wij zochten de leukste voor je uit. Tip: lees vooral even de captions die de beste man onder de foto’s heeft geplaatst.

View this post on Instagram

Felt cute. Might delete later.

A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

View this post on Instagram

….I wonder what Maddi is doing without her phone…..

A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on

View this post on Instagram

I’m back sweeter than ever and ready to make good choices

A post shared by madelynn🥥 (@madelynn.ellagrace) on