Bij zwemmen in de binnenstad, dan denken we aan een openbaar zwembad, of een nabijgelegen meer of kanaal waarin er zo nu en dan een duik genomen kan worden. Aan een privé-zwembad in de buitenlucht denken we in ieder geval niet snel. Dromen erover doen we daarentegen maar wat graag. Reden genoeg om dit Utrechtse huis eens goed te bekijken want hij is van alle luxe voorzien.

Dit luxe Utrechtse huis staat te koop

Midden in Utrecht, misschien wel één van de leukste steden van Nederland, staat een parel van een huis te koop. Het betreft een oud herenhuis uit 1890 dat in 2013 van een complete renovatie is voorzien. Open de voordeur en het wordt meteen duidelijk: de huidige bewoners weten wat leven is.

utrechts huis

Ruimte, licht en luxe

Het pand is groot en voorzien van oude ornamenten die het een klasse geven die voor een nieuwbouwhuis niet denkbaar is. Er is veel licht door de grote ramen en met de semi-moderne inrichting hebben de bewoners er een waar paleis van gemaakt.

Maar onze aandacht gaat al heel snel richting de openslaande tuindeuren en wat zich daar achter schuilt in dit Utrechtse huis.

utrechtse huis

utrechtse huis

utrechtse huis

Een buitenzwembad uit je dromen

En wat blijkt: de tuin is inderdaad de absolute eyecatcher van deze unieke Utrechtse woning. Want wie had gedacht dat er midden in Utrecht-oost een huis zou staan met een buitenzwembad van tropische proporties? Voorzien van een leuk (overdekt) terras en een wilde boel aan bloemen en planten verschuilt zich in deze ‘doodgewone’ achtertuin een gigantisch zwembad. Zo eentje waardoor je ineens niet meer zo nodig op vakantie hoeft.

utrechtse huis

utrechtse huis

Overige luxe

Maar daar houdt het niet bij op. Het Utrechtse huis bestaat uit zeven kamers, en is ook nog eens voorzien van een heuse wijnkelder. Ideaal om jouw verzameling op te bouwen om ze vervolgens met wat leuk gezelschap in het zwembad te openen.

utrechtse huis

Helaas zijn we allemaal realistisch genoeg om te weten dat woningen als dit Utrechtse huis slechts voor een enkeling is weggelegd. Het prijskaartje bedraagt €1.750.000. Blijf maar even dromen dus, terwijl je met je voeten in het opblaasbadje op je balkon zit.