Cars & Bikes

Betaalbare e-bike? Scoor dan deze elektrische tweewieler bij de Lidl

lidl crivit e-bike

Ben jij op zoek naar een betaalbare urban e-bike? Dan heeft Lidl precies wat je nodig hebt! De supermarkt verkoopt namelijk twee betaalbare e-bikes voor 1.499 euro. Deze elektrische tweewielers staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Krachtige batterij en handig ontwerp

Een van de belangrijkste kenmerken van deze e-bike is de krachtige batterij. Deze zit in de framebuis en kan makkelijk worden verwijderd om op te laden. Met een capaciteit van 360 W biedt de batterij een bereik van maximaal 70 km. Dat betekent dat je makkelijk lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Maar dat is niet alles! De e-bike kan versnellen tot 25 km/u dankzij de 250 W motor. Met de vijf verschillende niveaus van ondersteuning, die je kunt selecteren via het LED-display, kun je zelf bepalen hoeveel hulp je nodig hebt. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken of wat extra ondersteuning wilt bij het beklimmen van heuvels, deze e-bike van de Lidl heeft het allemaal!

Ga voor meer informatie over de e-bike naar de website van Lidl.

Twee varianten van Lidl e-bike

Bij Lidl kun je kiezen uit twee varianten van de e-bike. De eerste variant is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, met een lage instap en een crèmekleur. Deze variant is ideaal als je op zoek bent naar een e-bike met een gemakkelijke opstap en een chique uitstraling.

De tweede variant is verkrijgbaar in het zwart met een rechte stang en heeft dezelfde specificaties als het model met lage instap. Deze variant is perfect voor degenen die een stoerdere uitstraling willen.

Lidl heeft zelfs een video waarin beide e-bikes worden gepresenteerd als grote hoogtepunten van hun assortiment. Daarin kun je een nog beter beeld krijgen van de e-bikes en zien wat ze te bieden hebben. Voor slechts 1.499 euro kun je jouw eigen elektrische tweewieler scoren en genieten van comfortabele ritten.