Een gouden Tesla klinkt misschien wat overdreven voor een auto die al van alle luxe is voorzien, maar niet als het aan de autotuners van Caviar ligt. De Tesla Model S die zij hebben gepimpt is over de top, belachelijk duur en vooral voorzien van heel erg veel goud. Je moet er maar net van houden, want een auto voorzien van goud is niet voor iedereen weggelegd.

Gouden Tesla

Caviar is een Russisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op het maken van luxe artikelen voor mensen met een dikke portemonnee. Deze Tesla is daar een goed voorbeeld van. Het gaat om een Tesla Models S die voorzien is van heel erg veel 24-karaats goud. Voordat mensen denken dat dit betekent dat de hele auto van goud is gemaakt, dat is niet het geval. Ze hebben alleen gouden elementen aan de auto toegevoegd. Kinderspel voor een bedrijf dat telefoonhoesjes maakt van €50.000,-.

gouden Tesla

De desbetreffende gouden Tesla is dus een Model S, maar niet zomaar eentje. Het zou gaan om de plaid+ versie, dus die is nog sneller en krachtiger dan de normale. Maar voor de mensen van Caviar was dit nog niet speciaal genoeg, dus hebben de mensen van Caviar besloten dit aan te pakken. Dit is een uiterst unieke auto, daarom worden er ook maar 99 van gemaakt. Met een prijskaartje van 300.000 euro is dat ook niet heel vreemd. Het moet natuurlijk wel exclusief blijven.

 

Wat wordt allemaal vervangen voor goud?

Om deze titel met gepaste trots te mogen draaien moet je gouden Tesla behoorlijk veel in zijn mars hebben. Wat is er dan allemaal goud? Naast een nieuwe grill en bumpers zijn de velgen ook van goud gemaakt. Dus daar wil je absoluut geen schade mee rijden. Ook de sideskirts zijn voorzien van goud. Deze blinkende bak zal bij het voorbij scheuren vele hoofden doen draaien. Want zeg nou zelf: de look is uniek!

Bron: AD.nl