Het heeft even mogen duren voordat Nederland zijn eigen Netflix Original kreeg. En wat blijkt nou? Undercover is zo’n groot succes dat Netflix al begonnen is met het filmen van Undercover seizoen 2! Om maar even aan te duiden: de serie scoorde een 8,1 op IMDb.

Undercover

Voor wie nog niet helemaal heeft meegekregen dat er een Nederlandse Netflix Original op de Amerikaanse streamingdienst staat: Undercover speelt zich af op de grens van België en Nederland. Ferry Bouman runt daar een zeer lucratief XTC-netwerk dat al jaren operatief is. Rechercheurs Bob Lemmens en Kim de Rooij zijn zijn organisatie echter op het spoor. Zij gaan undercover als een stel in een stacaravan op een vakantiepark. Dit vakantiepark lijkt een belangrijke locatie in Boumans operatie te zijn. Bob zal gaan proberen het vertrouwen te winnen van Bouman, wat met de gewiekste crimineel nog lang niet zo makkelijk zal blijken. Kim gaat op haar beurt proberen zich een weg te vinden in het leven van Boumans vrouw Danielle. De gevaarlijke crimineel en zijn organisatie moet gestopt worden, maar hoe ver durven de rechercheurs te gaan en wat zijn ze daarvoor bereid op het spel te zetten?

Opnames Undercover seizoen 2

Als je Undercover hebt afgekeken, dan weet je dat er nog wat losse eindjes zijn. Wat in dit geval natuurlijk helemaal niet erg is, aangezien het een heerlijke serie is waarvan we zeker nog meer willen zien. Gelukkig is de kogel dan nu al door de kerk, want op de Instagram van Tom Waes konden we al twee posts aanschouwen, waarin hij letterlijk zegt: ‘dat de opnames van Undercover seizoen 2 zijn begonnen.” Netflix laat er dus absoluut geen gras over groeien en laat weten dat de opnames rond september klaar moeten zijn. Naar verwachting zullen we dan ook in het begin van 2020 het tweede seizoen van onze Nederlandse Netflix Original aanschouwen. Heerlijk nieuws dus!