Sports

ZIEN! UFC vechter wint met krankzinnige knock-out in allerlaatste seconde tijdens UFC 300

UFC 300

Als je dacht andere UFC-gevechten spannend waren, dan moet je de adembenemende finish van UFC 300 hebben gezien! Het leek erop dat het gevecht tussen MMA-vechters Max Holloway en Justin Gaethje zou eindigen in een beslissing op punten, maar dat was buiten de onvoorspelbaarheid van deze vechtersbazen gerekend.

Sensationeel gevecht tijdens UFC 300

Met nog maar letterlijk 10 secondes op de klok barstte de strijd los als nooit tevoren. Holloway en Gaethje sloegen er wild op los, bijna wanhopig om de jury te ontlopen. Het leek wel een scène uit een Hollywoodfilm, waarbij elke slag de adrenaline door het publiek joeg. Als twee gladiatoren gingen de vechters tegen elkaar op. En toen gebeurde het: BAM! In de allerlaatste seconde vond Holloway’s vuist doel op het gezicht van Gaethje, die met een gebroken neus al vier rondes lang stand had gehouden. De impact was verpletterend, en Gaethje ging neer als een blok beton.

Bekijk de brute knock-out hier:

View post on Twitter


Het gevecht tussen Holloway en Gaethje stond al van tevoren bekend als een Baddest Motherf*cker-gevecht, een titel die bij de UFC draait om pure actie en spektakel (niet verbonden aan een gewichtsdivisie-kampioen). Maar tijdens de maar liefst 300e editie van een UFC-event lieten deze mannen er geen gras over groeien. Ze gaven alles in die laatste seconden, en het publiek kreeg waar het voor was gekomen: een epische ontknoping.

Bad ass moment in ander gevecht

Maar UFC 300 had meer in petto dan alleen dat. In een ander gevecht van de avond was het Alex Pereira die de show stal door Jamahal Hill met een snelle knock-out te verslaan. Wat het extra speciaal maakte? Hill had Pereira slechts seconden eerder nog een pijnlijke trap in het kruis gegeven. Maar Pereira liet zich niet kennen. Hij negeerde de pijn, wuifde de scheidsrechter gelijk weg en kwam keihard terug, waarmee hij zijn claim op de UFC-belt in het licht-zwaargewicht verstevigde.

Bekijk het opmerkelijk moment hier:

View post on Twitter